Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO UPDATE Nou protest in Capitala pentru apararea Justitiei. Sute de persoane manifesteaza in Piata Universitatii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UPDATE Nou protest in Capitala pentru apararea Justitiei. Sute de persoane manifesteaza in Piata Universitatii

Peste o suta de persoane se adunasera sambata seara, in jurul orei 18. 00, in Piata Universitatii din Capitala, pentru un nou protest impotriva ordonantelor ce vizeaza modificarea legilor justitiei. Protestatarii intentioneaza sa porneasca apoi intr-un mars spre sediul DNA, pentru a-si arata sustinerea fata de parchetul anticoruptie si fata de fosta sefa a institutiei, Laura Codruta Kovesi. 45: Cateva sute de persoane manifesteaza la aceasta ora in centrul Capitalei. continuă pe Hotnews

LIVEVIDEO UPDATE Nou protest in Capitala pentru apararea Justitiei. Cateva sute de persoane s-au adunat la Universitate

Peste o suta de persoane se adunasera sambata seara, in jurul orei 18. 00, in Piata Universitatii din Capitala, pentru un nou protest impotriva ordonantelor ce vizeaza modificarea legilor justitiei. Protestatarii intentioneaza sa porneasca apoi intr-un mars spre sediul DNA, pentru a-si arata sustinerea fata de parchetul anticoruptie si fata de fosta sefa a institutiei, Laura Codruta Kovesi.

VIDEO Protest in Piata Universitatii din Capitala impotriva Guvernului si pentru sustinerea Laurei Codruta Kovesi

Sute de persoane au protestat sambata seara in Piata Universitatii din Capitala, impotriva coalitiei de guvernare si pentru sustinerea fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi. Tudor Chirila si Stere Gulea, la protestul din Piata Victoriei. Chirila: Pare ca e tara lui ErdoganProteste si la Cluj, Timisoara si Iasi fata de guvernare. La Timisoara a fost si filosoful Mihai Sora.

Referendumul pe Justitie, criticat de Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania-CH

Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania Comitetul Helsinki a transmis un comunicat prin care a anuntat ca nu va merge la consultarile pentru Referendumul pe justitiei. APADOR-CH considera.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )