Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO UPDATE Un nou protest al magistratilor, pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UPDATE Un nou protest al magistratilor, pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti

Mai multi magistrati au protestat din nou, luni seara, pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti, fata de intentia de adoptare a ordonantelor vizand modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala si contestatia in anulare pentru decizii definitive ale completurilor de 5 de la instanta suprema. continuă pe Hotnews

VIDEO UPDATE Nou protest in Capitala pentru apararea Justitiei. Sute de persoane manifesteaza in Piata Universitatii

Peste o suta de persoane se adunasera sambata seara, in jurul orei 18. 00, in Piata Universitatii din Capitala, pentru un nou protest impotriva ordonantelor ce vizeaza modificarea legilor justitiei. Protestatarii intentioneaza sa porneasca apoi intr-un mars spre sediul DNA, pentru a-si arata sustinerea fata de parchetul anticoruptie si fata de fosta sefa a institutiei, Laura Codruta Kovesi. 45: Cateva sute de persoane manifesteaza la aceasta ora in centrul Capitalei.

LIVEVIDEO UPDATE Nou protest in Capitala pentru apararea Justitiei. Cateva sute de persoane s-au adunat la Universitate

Peste o suta de persoane se adunasera sambata seara, in jurul orei 18. 00, in Piata Universitatii din Capitala, pentru un nou protest impotriva ordonantelor ce vizeaza modificarea legilor justitiei. Protestatarii intentioneaza sa porneasca apoi intr-un mars spre sediul DNA, pentru a-si arata sustinerea fata de parchetul anticoruptie si fata de fosta sefa a institutiei, Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )