Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO UPDATE Tudorel Toader: Merg la Guvern si ii prezint premierului demisia

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UPDATE Tudorel Toader: Merg la Guvern si ii prezint premierului demisia

Ramas fara sustinerea politica a PSD si cu decizia de revocare trimisa de premier catre Cotroceni, Tudorel Toader a anuntat ca merge din nou la Guvern si ii va prezenta premierului demisia sa. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader: Merg la Guvern si ii prezint premierului demisia din functia de ministru al Justitiei

Tudorel Toader a anuntat joi ca va merge la Guvern, unde ii va prezenta premierului Viorica Dancila demisia din functia de ministrul al Justitiei, potrivit G4Media.

Tudorel Toader: Merg la Guvern si ii prezint premierului demisia din functia de ministru al Justitiei

Tudorel Toader a anuntat joi ca va merge la Guvern, unde ii va prezenta premierului Viorica Dancila demisia din functia de ministrul al Justitiei, potrivit G4Media.

VIDEO Tudorel Toader demisioneaza: Merg la Guvern si ii prezint premierului demisia

Ramas fara sustinerea politica a PSD si cu decizia de revocare trimisa de premier catre Cotroceni, Tudorel Toader a anuntat joi seara ca va demisiona din functia de ministru al Justitiei. El a spus ca va merge la Guvern pentru o noua intalnire cu premierul Viorica Dancila, careia ii va prezenta demisia sa. 00 Toader si-a publicat demisia pe pagina sa de Facebook.

VIDEO Tudorel Toader demisioneaza: Merg la Guvern si ii prezint premierului demisia

Ramas fara sustinerea politica a PSD si cu decizia de revocare trimisa de premier catre Cotroceni, Tudorel Toader a anuntat joi seara ca va demisiona. El a spus ca va merge la Guvern pentru o noua intalnire cu premierul Viorica Dancila, careia ii va prezenta demisia sa.

Tudorel Toader si-a dat demisia. Actul, trimis de Viorica Dancila la Palatul Cotroceni (VIDEO)

UPDATE: Viorica Dancila a semnat demisia lui Tudorel Toader. Actul a fost trimis la Palatul Cotroceni. UPDATE: Tudorel Toader nu a mai ajuns la Palatul Victoria, desi anuntase ca se va intalni cu premierul.

Tudorel Toader si-a dat demisia. Actul, trimis de Viorica Dancila la Palatul Cotroceni (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Viorica Dancila a semnat demisia lui Tudorel Toader. Actul a fost trimis la Palatul Cotroceni. UPDATE: Tudorel Toader nu a mai ajuns la Palatul Victoria si a trimis demisia sa prin intermediul.

Tudorel Toader, declaratii dupa intalnirea cu Premierul: Revocarea mea a ajuns la Iohannis. Pana la sfarsitul programului anunt daca demisionez

Update:Tudorel Toader s-a intalnit joi dimineata cu Viorica Dancila pentru a vorbi despre demisia ministrului dupa ce CEx al PSD i-a retras sprijinul politic. Actualul ministru al Justitiei a dezvaluit.

LIVETEXT PSD decide soarta lui Tudorel Toader / Dragnea vrea reorganizare guvernamentala si face presiuni asupra Vioricai Dancila/ Toader nu participa la sedinta

Sedinta PSD in care se decide soarta in guvern a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a inceput cu aproape o ora intarziere, dupa ce timp ce aproape o ora si jumatate premierul Viorica Dancila a discutat cu Liviu Dragnea, in biroul acestuia. Social-democratii vor sa-l pedepseasca pe ministrul Tudorel Toader si sa-i retraga sprijinul politic dupa ce acesta a refuzat sistematic sa adopte ordonantele privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare atat de necesare pentru Liviu Dragnea si PSD. Astfel, cu riscul de a crea o noua criza politica la nivel guvernamental, conducerea PSD va discuta in Comitetul Executiv, retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader si reorganizarea guvernamentala. Aentru a forta inca o data plecarea lui Toader, tot astazi, dupa sedinta Comitetului Exectutiv, PSD a convocat plenul la Senat pentru votul la motiunea impotriva ministrului Justitiei. 54 Liviu Dragnea si UPDATE 12. 54 Viorica Dancila au venit impreuna in sala in care va avea loc sedinta Comitetului Executiv al PSD, care era programata de la ora 13. Cei doi au avut discutii in biroul liderului PSD timp de aproape o ora si jumatate. 14 Olguta Vasilescu, intrebata daca Toader ar trebui sa plece din Guvern: Din punctul meu de vedere, da .

Zi cu emotii pentru Tudorel Toader. Senatorii voteaza motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei

UPDATE Este o zi ca multe altele, in care merg la minister, a spus Tudorel Toader, luni, la Ministerul Justitiei. imi fac treaba pana in ultima zi de mandat, a adaugat ministrul.

Tudorel Toader si-a pus demisia pe Facebook

Tudorel Toader si-a publicat pe Facebook demisia din functia de ministru al Justitiei. Tudorel Toader a anuntat joi ca va merge la Guvern, unde ii va prezenta premierului Viorica Dancila demisia .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )