Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Vant puternic si lapovita, in judetul Buzau

Adevărul Adevărul,
VIDEO Vant puternic si lapovita, in judetul Buzau

Buzaul a fost traversat, vineri dupa-amiaza, de o furtuna de zapada. Timp de cateva minute, vantul a suflat in rafale puternice, iar vizibilitatea a scazut din cauza lapovitei. Codul galben de vant puternic a intrat in vigoare la ora 16. continuă pe Adevărul

Furtuna puternica de zapada in Capitala. Aproape toata tara se afla sub cod galben de vant puternic. Meteorolog: Un front polar traverseaza Capitala VIDEO

Nordul Capitalei este afectat, la ora publicarii acestei stiri, de o puternica furtuna de zapada. Vantul sufla puternic, iar vizibilitatea este scazuta din cauza ninsorii. Codul galben de vant puternic a intrat in vigoare la ora 16.

Atentionare meteo! Cod galben de vant puternic in mai multe judete

Update:Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri seara, noi atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic, valabile in urmatoarele sase ore, in opt judete din Muntenia si.

Atentionare meteo! Cod portocaliu si cod galben de vant puternic in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri seara, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de vant puternic, valabila in zona de litoral a judetelor Tulcea si Constanta, in orele.

Ninge in Bucuresti. Capitala a intrat sub cod galben de vant puternic

O furtuna de zapada a inceput in urma cu putin timp in Capitala. Vantul sufla cu putere, iar vizibilitatea este foarte scazuta. Un cod galben de vant puternic a intrat in vigoare de la ora 16. 00 si.

Vremea in weekend: Iarna pune stapanire pe Romania. Trei zile de ger cumplit, ninsori si vant puternic

Iarna loveste Romania! Ninsori, ger si vant puternic. Aceasta este prognoza meteorologilor petnru urmatoarele doua zile. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o alerta de ninsori si vreme rece, ce vizeaza majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo: Iarna pune stapanire pe Romania. Trei zile de ger cumplit, ninsori si vant puternic

Iarna loveste Romania! Ninsori, ger si vant puternic. Aceasta este prognoza meteorologilor petnru urmatoarele doua zile. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o alerta de ninsori si vreme rece, ce vizeaza majoritatea regiunilor.

Vant puternic la Constanta: probleme cu acoperisul unui bloc de pe Bulevardul Alexandru Lapusneanu

Constanta se afla sub atentionare Cod portocaliu de vreme rea. Pompierii au fost solicitati sa intervina pentru degajarea tablei de pe acoperisul unui bloc de opt etaje.

METEO Vreme deosebit de rece in toata tara. De la ora 16.00, cea mai mare parte a tarii intra sub cod galben de vant puternic si viscol

Meteorologii anunta vreme deosebit de rece in toata tara si precipitatii. Vineri, de la ora 16. 00, in Banat, Crisana, Muntenia, Dobrogea si in sudul si centrul Moldovei va fi cod galben de vant. La munte rafalele vor depasi 100 de kilometri la ora.

Mai multe drumuri de pamant din judetul Buzau vor fi asfaltate

Mai multe drumuri judetene si comunale din zona de nord a judetului Buzau, care nu au fost asfaltate niciodata, vor fi modernizate in acest an. Cele mai multe dintre aceste sosele au importanta turistica si vor fi asfaltate din fondurile proprii ale judetului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )