Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Viorel si Andrei Hrebenciuc, Tudor Chiuariu si Ioan Adam, trimisi in judecata in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Viorel si Andrei Hrebenciuc, Tudor Chiuariu si Ioan Adam, trimisi in judecata in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Viorel Hrebenciuc, fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, fostul ministru Tudor Chiuariu si deputatul Ioan Adam au fost trimisi in judecata de procurorii DNA in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, anunta Agerpres. Dosarul a fost inregistrat joi la Inalta Curte de Casatie si Justitie, insa nu a primit deocamdata un termen de judecata. continuă pe Hotnews

Dosarul retrocedarilor de paduri: Viorel si Andrei Hrebenciuc, Adam si Chiuariu, trimisi in JUDECATA

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc, fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, deputatul Ioan Adam, senatorul Tudor Chiuariu si alte 13 persoane au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, conform Mediafax.

DNA ii va trimite in judecata pe Viorel si Andrei Hrebenciuc, Chiuariu si Sturdza

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a finalizat ancheta in dosarul retrocedarilor si ii va trimite in judecata pe Viorel si Andrei Hrebenciuc, pe senatorul PNL Tudor Chiuariu, pe deputatul Ioan Adam si pe Paltin Sturdza, beneficiarul retrocedarilor de paduri despre care procurorii sustin ca ar fi ilegale, ne-au declarat, in urma cu putin timp, surse judiciare.

DNA i-a trimis in judecata pe Viorel si Andrei Hrebenciuc, Chiuariu si Sturdza

Actualizare 15:28 Procurorii DNA Brasov au trimis in judecata, pentru fapte de coruptie, 17 inculpati, in dosarul retrocedarilor din judetul Bacau, printre care se numara Viorel si Andrei Hrebenciuc, Ioan Adam, Tudor Chiuariu si Paltin Sturdza. Prejudiciul calculat de DNA in dosar se ridica la aproape 304 milioane euro, reprezentand contravaloarea a 43. 227 ha de teren forestier.

Conducerea PNL discuta vineri, in prima sedinta din acest an, strategia politica si statutul senatorului Tudor Chiuariu

Biroului Politic al PNL se reuneste vineri, la Iasi, in prima sedinta din acest an, in cadrul careia se va prezenta strategia politica a PNL si se va clarifica statutul senatorului Tudor Chiuariu, informeaza.

Un fost deputat vrea locul lui Andrei Hrebenciuc din conducerea SIF Moldova

Fostul deputat Gheorghe Albu si Aurelian Trifa, presedintele Agribusiness Capital, sunt candidatii inscrisi in lupta pentru locul din Consiliul de Administratie al SIF2 Moldova, vacantat dupa ce Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) i-a retras, in luna decembrie, avizul lui Andrei Hrebenciuc, arestat la domiciliu, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri.

VIDEO Regizorul Andrei Chiriac, despre primul Game of Thrones romanesc, la Adevarul Live de la ora 11.00

Chiar daca este foarte tanar, regizorul Andrei Chiriac s-a remarcat prin productii fascinante, mult apropiate ca stil de ceea ce se realizeaza de ani buni in studiourile cinematografice americane. De altfel, Chiriac a petrecut o buna bucata de timp in Statele Unite, realizand la intoarcerea acasa o docudrama inspirata din viata lui Vlad Tepes, considerata un adevarat Game of Thrones autohton!.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )