Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Viorica Dancila clameaza din nou dezinformarea la Bruxelles si sustine ca n Romnia statul de drept este respectat: Trebuie sa aveti n vedere dezinformarea si stirile false

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Viorica Dancila clameaza din nou dezinformarea la Bruxelles si sustine ca n Romnia statul de drept este respectat: Trebuie sa aveti n vedere dezinformarea si stirile false

Premierul Viorica Dancila, confruntata la Bruxelles cu noi critici legate de respectarea statului de drept in Romania, a sustinut, joi, in sesiunea plenara a Comitetului Economic si Social European, ca Guvernul Romaniei nu a avut niciun fel de interferenta in justitie. Ea s-a declarat mahnita ca inca exista dezinformare si le-a transmis oficialilor europeni ca ar trebui sa isi puna problema dezinformarii si a stirilor false. continuă pe Hotnews

VIDEO Viorica Dancila clameaza din nou dezinformarea la Bruxelles si sustine ca n Romnia statul de drept este respectat: Trebuie sa aveti n vedere stirile false

Premierul Viorica Dancila, confruntata la Bruxelles cu noi critici legate de respectarea statului de drept in Romania, a sustinut, joi, in sesiunea plenara a Comitetului Economic si Social European, ca Guvernul Romaniei nu a avut niciun fel de interferenta in justitie. Ea s-a declarat mahnita ca inca exista dezinformare si le-a transmis oficialilor europeni ca ar trebui sa isi puna problema dezinformarii si a stirilor false.

Zi plina pentru premierul Viorica Dancila si delegatia Guvernului la Bruxelles

Se anunta o noua zi plina pentru premierul Viorica Dancila si delegatia Guvernului la Bruxelles. Viorica Dancila facejoio vizita de lucru la Bruxelles pentru participarea la sesiunea plenara a.

Dancila i cere din nou lui Iohannis sa-i numeasca pe Vasilescu si Draghici, la Dezvoltare si Transporturi. ntre documentele trimise la Cotroceni, si cazierele judiciare

Premierul Viorica Dancila i-a transmis o noua scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care ii cere sa-i numeasca la Transporturi si Dezvoltare pe Mircea Draghici, respectiv Lia Olguta Vasilescu. Premierul a atasat intre documentele transmise la Cotroceni si cazierele judiciare ale celor doi.

VIDEO Viorica Dancila, la Bruxelles: Am pornit pe acest drum al presedintiei Consiliului Uniunii Europene condusi de o convingere ferma proeuropeana

Premierul Viorica Dancila prezinta, joi, la Bruxelles, prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, ea sustinand ca romanii au pornit pe acest drum condusi de o convingere ferma proeuropeana.

VIORICA DANCILA: Romania ramane un aliat de incredere al NATO

Romania ramane un aliat de incredere al NATO, a declarat, astazi, la Bruxelles, premierul Viorica Dancila, la finalul intrevederii cu secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Viorica Dancila, intalnire cu secretarul general NATO

Viorica Dancila a facut declaratii la sediul NATO din Bruxelles, alaturi de secretarul general. Romania e un partener solid si foarte apreciat. Romania ajuta la stabilizarea Afganistanului, in Balca.

Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, propusi din nou drept ministri de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, luni, presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare in care solicita din nou emiterea decretelor prezidentiale prin care Lia-Olguta Vasilescu sa fie numita in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii.

Premierul Viorica Dancila: Decizia infierii baiatului a fost cel mai bun lucru din viata mea

Diseara, premierul Romaniei va fi din nou fata in fata cu Mihai Gadea. Cum raspunde atacurilor murdare la la familie? Care este adevarata poveste a infierii baiatului sau? Cum ii raspunde.

Premierul Viorica Dancila rupe tacerea. Adevarul despre infierea fiului sau

Diseara, premierul Romaniei va fi din nou fata in fata cu Mihai Gadea. Cum raspunde atacurilor murdare la la familie? Care este adevarata poveste a infierii baiatului sau? Cum ii raspunde.

VIORICA DANCILA: in tara noastra statul de drept este respectat

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, la sesiunea plenara a Comitetului Economic si Social European, ca in Romania statul de drept este respectat, adaugand ca este mahnita sa constate ca inca exista dezinformare. Guvernul Romaniei nu a avut niciun fel de interferenta in justitie, a sustinut ea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )