Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Viorica Dancila, despre preluarea presedintiei UE: Sa aratam bogatia culturala si intelectuala a Romniei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Viorica Dancila, despre preluarea presedintiei UE: Sa aratam bogatia culturala si intelectuala a Romniei

VIDEO Viorica Dancila, despre preluarea presedintiei UE: Sa aratam bogatia culturala si intelectuala a Romniei. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, despre amnistie si gratiere: Sunt multe dezinformari. Nu am discutat inca cu ministrul Justitiei despre acest act normativ

Premierul Viorica Dancila a declarat in Editie Speciala de la Antena 3 ca sunt multe dezinformari legate de amnistie si gratiere. Da, au existat discutii legate de acest aspect, m-au intrebat daca dau.

Dancila, mesaj la preluarea presedintiei Uniunii Europene: Ne-am propus ca la predarea mandatului sa fim reconfirmati ca o voce puternica, un partener serios

Premierul Viorica Dancila afirma ca Uniunea Europeana poate progresa in spiritul ideilor fondatoare ale proiectului european doar mentinand coeziunea si depasind decalajele intre statele membre. Ne-am propus ca la predarea mandatului sa fim reconfirmati ca o voce puternica, un partener serios care lasa o baza solida pentru definirea urmatorului capitol al constructiei europene, spune ea.

Viorica Dancila, mesaj la debutul presedintiei Romaniei la Consiliul UE :O misiune dificila. Va fi un moment de maxima vizibilitate la nivel institutional, politic si pentru intreaga societate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a transmis, marti, un mesaj cu ocazia preluarii oficiale de catre Romaniei a sefiei Consiliului Uniunii Europene. Sefa Guvernului isi exprima speranta ca tara noastra va avea un.

Welt: Juncker are dubii si ndoieli nainte de preluarea presedintiei UE de catre Romnia, ataca partidul Fidesz si pe populisti

Cu trei zile inainte de inceperea presedintiei romane a UE, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si-a exprimat indoiala cu privire la forta de conducere a guvernului de la Bucuresti, relateaza azi Welt. de.

Astrologul Mariana Cojocaru, despre Viorica Dancila: Va avea un 2019 tensionat

Astrologul Mariana Cojocaru a afirmat, marti, in emisiunea Subiectiv ca, potrivit astrogramei pe care a intocmit-o, premierul Viorica Dancila va avea un 2019 plin de tensiune. Este nascuta in 1963, 16.

Viorica Dancila: inteleg ca domnul presedinte vrea sa mearga la Consiliul European. La noi e o situatie atipica. Nu cred ca e benefica pentru Romania

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena3, ca intelege ca presedintele Klaus Iohannis vrea sa mearga la Consiliul European, ea amintind ca presedintia Consiliului UE este detinuta de primul-ministru si de Guvern si ca, in cazul Romaniei, e o situatie atipica, o situatie care nu crede ca e benefica pentru Romania.

Viorica Dancila, nou atac la Klaus Iohannis: Ar fi un lucru nefiresc

Premierul Viorica Dancila l-a atacat din nou pe Klaus Iohannis in legatura cu reprezentarea Romaniei la Consiliul UE, intr-un interviu-eveniment de la Antena3. Ar fi un lucru nefiresc sa preia.

Viorica Dancila recunoaste ca a vorbit cu partenerii externi despre amnistie si gratiere: M-au intrebat daca...

Premierul Viorica Dancila a declarat ca a fost intrebata de partenerii externi daca Guvernul pe care il conduce va adopta amnistia si gratierea in 2018. Au existat discutii legate de acest aspect. M-au.

Corina Cretu, noi critici la adresa Guvernului: Viorica Dancila este DEZINFORMATA de subordonati (VIDEO)

Corina Cretu critica din nou PSD-ul si pe Viorica Dancila. Comisarul European spune ca Liviu Dragnea si ministrii din cabinetul de la Palatul Victoria nu vor sa recunoasca meritele Comisiei in absorbtia.

Dancila, despre amnistie si gratiere: Mai multi dintre ambasadori au intrebat de acest lucru

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, ca mai multi dintre ambasadori au intrebat-o despre amnistie si gratiere si ca multe dintre aceste intrebar erau dezinformari, ea precizand ca a spus ca nu area inca un proiect. Dancila a adaugat ca nu a discutat inca cu ministrul Justitiei despre acest act normativ.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )