Libnet.ro
UNICEF

18:45

Viorica Dancila, mesaj la debutul presedintiei Romaniei la Consiliul UE :O misiune dificila. Va fi un moment de maxima vizibilitate la nivel institutional, politic si pentru intreaga societate (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, mesaj la debutul presedintiei Romaniei la Consiliul UE :O misiune dificila. Va fi un moment de maxima vizibilitate la nivel institutional, politic si pentru intreaga societate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a transmis, marti, un mesaj cu ocazia preluarii oficiale de catre Romaniei a sefiei Consiliului Uniunii Europene. Sefa Guvernului isi exprima speranta ca tara noastra va avea un. continuă pe B1

Viorica Dancila, mesaj de Anul Nou: Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a transmis luni un mesaj de Anul Nou, in care spune ca, si in 2019, echipa guvernamentala va continua sa ia deciziile corecte pentru Romania, ea precizand ca scopul Executivului.

Dancila, mesaj la preluarea presedintiei Uniunii Europene: Ne-am propus ca la predarea mandatului sa fim reconfirmati ca o voce puternica, un partener serios

Premierul Viorica Dancila afirma ca Uniunea Europeana poate progresa in spiritul ideilor fondatoare ale proiectului european doar mentinand coeziunea si depasind decalajele intre statele membre. Ne-am propus ca la predarea mandatului sa fim reconfirmati ca o voce puternica, un partener serios care lasa o baza solida pentru definirea urmatorului capitol al constructiei europene, spune ea.

MAE a lansat site-ul oficial al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a lansat site-ul oficial al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, www. romania2019. eu. Pagina web este disponibila in limbile romana, engleza si franceza si contine informatii utile pentru jurnalisti, publicul larg si experti in domeniul afacerilor europene.

VIDEO Viorica Dancila, despre preluarea presedintiei UE: Sa aratam bogatia culturala si intelectuala a Romniei

ROMANIA2019.EU - Lansarea site-ului oficial al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene

Ministerul Afacerilor Externe a lansat vineri, 28 decembrie 2018, site-ul oficial al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, mandat pe care tara noastra il va prelua incepand cu 1 ianuarie.

MAE a lansat site-ul oficial al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene

Ministerul Afacerilor Externe a lansat vineri site-ul oficial al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, mandat pe care tara noastra il va prelua incepand cu 1 ianuarie 2019, pentru o perioada de sase luni, potrivit Agerpres .

Viorica Dancila: inteleg ca domnul presedinte vrea sa mearga la Consiliul European. La noi e o situatie atipica. Nu cred ca e benefica pentru Romania

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena3, ca intelege ca presedintele Klaus Iohannis vrea sa mearga la Consiliul European, ea amintind ca presedintia Consiliului UE este detinuta de primul-ministru si de Guvern si ca, in cazul Romaniei, e o situatie atipica, o situatie care nu crede ca e benefica pentru Romania.

Viorica Dancila, nou atac la Klaus Iohannis: Ar fi un lucru nefiresc

Premierul Viorica Dancila l-a atacat din nou pe Klaus Iohannis in legatura cu reprezentarea Romaniei la Consiliul UE, intr-un interviu-eveniment de la Antena3. Ar fi un lucru nefiresc sa preia.

Dancila, mesaj de Anul Nou: Am reusit sa onoram angajamentele pentru care am primit ncrederea a milioane de cetateni

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, un mesaj video cu ocazia Anului Nou. in mesaj ea afirma ca, alaturi de ministri, dar si de presedintii PSD si ALDE, a reusit sa onoreze angajamentele pentru care a primit increderea a milioane de romani, transmite Mediafax.

Premiile Politikix 2018. Viorica Dancila castiga trofeul Viorica, fii barbata!

Viorica Dancila a fost prinsa la mijloc in lupta titanilor Klaus Iohannis si Liviu Dragnea. A tot incercat sa aduca pacea. Sa aduca pacea de la Bruxelles si sa o duca la Palatul Cotroceni. De cele mai.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )