Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO Viorica Dancila, in dialog deschis cu jurnalistii in paralel cu dezbaterea lui Iohannis: Vad un om las si arogant, un presedinte cu o abordare extremista Iohannis nu s-a intalnit cu astia din diaspora Ea a facut un bilant al ei si al presedintelu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Viorica Dancila, in dialog deschis cu jurnalistii in paralel cu dezbaterea lui Iohannis: Vad un om las si arogant, un presedinte cu o abordare extremista Iohannis nu s-a intalnit cu astia din diaspora Ea a facut un bilant al ei si al presedintelu

Viorica Dancila l-a atacat sistematic timp de doua ore si jumatate, in cadrul dialogului deschis cu jurnalistii de la Parlament, pe contracandidatul sau, Klaus Iohannis, in timp ce acesta avea propria dezbatere. Prezidentiabilul PSD l-a acuzat din nou pe Iohannis de lasitate si aroganta pentru ca nu vrea sa participe la o dezbatere electorala impreuna cu ea. De asemenea, aceasta a spus ca nu a mers la dezbaterea lui Iohannis cu jurnalisti pentru ca nu este nevoie de circ. Aceasta si-a facut bilantul mandatului de premier, dar si pe acela al presedintelui Iohannis. continuă pe Hotnews

VIORICA DANCILA: Dialog deschis cu presa la ora 18:00

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila invita presa la un dialog deschis, intalnirea, urmand sa aiba loc cu ora inaintea dezbaterii organizate de contracandidatul sau Klaus Iohannis.

Rares Bogdan anunta ce va face daca Viorica Dancila se prezinta NEINVITATA la dezbaterea lui Klaus Iohannis

Rares Bogdan reactioneaza la zvonurile potrivit carora Viorica Dancila ar urma sa se prezinte neinvitata la dezbaterea pe care Klaus Iohannis o va sustine la Biblioteca Centrala Universitara alaturi de.

Viorica Dancila ar putea aparea fara invitatie la dezbaterea organizata marti de Klaus Iohannis: ii vad atat de speriati incat nu stiu ce sa zic Presedintele in functie, in dialog cu jurnalisti si politologi la BCU

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor, a afirmat ca ia in calcul orice varianta in ceea ce priveste participarea sa fara invitatie la dezbaterea organizata marti de Klaus.

Viorica Dancila sugereaza ca ar putea intra neinvitata la dezbaterea electorala a lui Iohannis

Viorica Dancila, candidata PSD la alegerile prezidentiale, a lasat sa se inteleaga ca ar putea intra.

Rasturnare de situatie in cazul dezbaterii organizate de Iohannis: Viorica Dancila poate sa participe - cu o conditie

Viorica Dancila ar putea participa la dezbaterea organizata de PNL, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti. Ludovic Orban a anuntat, luni seara, ca Viorica ar putea fi acceptat in Aula,.

Rasturnare de situatie in cazul dezbaterii lui Iohannis: Viorica Dancila poate sa participe - cu o conditie

Viorica Dancila ar putea participa la dezbaterea organizata de PNL, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti.

Cum vrea Dancila sa acopere dezbaterea lui Iohannis - ii invita pe jurnalisti la dialog deschis

Candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Viorica Dancila, i-a invitat marti pe jurnalisti la un dialog deschis la Parlament. Cu doar trei ore inaintea dezbaterii presedintelui Klaus Iohannis, staff-ul de campanie al Vioricai Dancila a anuntat o dezbatere deschisa cu jurnalistii, programata de la ora 18. 00, in conditiile in care dezbaterea lui Iohannis are loc de la ora 19. Invitatia apare in contextul in care Iohannis a refuzat o intalnire fata in fata cu candidatul PSD, iar Dancila lua in calcul chiar sa mearga la dezbaterea organizata de PNL.

Merge sau nu Viorica Dancila, marti, la dezbaterea lui Iohannis de la BCU. Turcescu: S-ar pune intr-o situatie destul de penibila Ce spune deputatul PMP despre absenta confruntarilor electorale (VIDEO)

Deputatul PMP Robert Turcescu nu crede ca Viorica Dancila se va prezenta, marti, la BCU, unde presedintele Klaus Iohannis organizeaza un eveniment, in care va intra in dialog cu jurnalisti, politologi si.

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila, dezbatere cu presa la Palatul Parlamentului - LIVE TEXT si VIDEO

Candidatul PSD la Presedintie, Viorica Dancila, a invitat reprezentantii mass-media la un dialog deschis, marti seara,in cadrul unui eveniment organizat la Palatul Parlamentului. Multumesc.

Viorica Dancila invita presa la un dialog deschis

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila invita presa la un dialog deschis, intalnirea, urmand sa aiba loc cu ora inaintea dezbaterii organizate de contracandidatul sau Klaus Iohannis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )