Libnet.ro
UNICEF

13:30

Viorica Dancila ar putea aparea fara invitatie la dezbaterea organizata marti de Klaus Iohannis: ii vad atat de speriati incat nu stiu ce sa zic Presedintele in functie, in dialog cu jurnalisti si politologi la BCU

B1 B1,
Viorica Dancila ar putea aparea fara invitatie la dezbaterea organizata marti de Klaus Iohannis: ii vad atat de speriati incat nu stiu ce sa zic Presedintele in functie, in dialog cu jurnalisti si politologi la BCU

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor, a afirmat ca ia in calcul orice varianta in ceea ce priveste participarea sa fara invitatie la dezbaterea organizata marti de Klaus. continuă pe B1

Rasturnare de situatie in cazul dezbaterii organizate de Iohannis: Viorica Dancila poate sa participe - cu o conditie

Viorica Dancila ar putea participa la dezbaterea organizata de PNL, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti. Ludovic Orban a anuntat, luni seara, ca Viorica ar putea fi acceptat in Aula,.

Viorica Dancila, anunt despre dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis

Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, ca nu stie inca daca va merge la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis Ea si-a exprimat speranta ca presedintele sa fie sfatuit sa isi.

Rasturnare de situatie in cazul dezbaterii lui Iohannis: Viorica Dancila poate sa participe - cu o conditie

Viorica Dancila ar putea participa la dezbaterea organizata de PNL, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti.

Sinteza zilei. Viorica Dancila, mutare-soc: Ma gandesc sa merg la dezbatere

Viorica Dancila a declarat, luni seara, ca se gandeste sa mearga la dezbaterea organizata marti de staff-ul PNL la Biblioteca Centrala Universitara. Nu este un candidat care fuge dupa celalalt candidat,.

Mihai Gadea: Miza pentru dezbaterea organizata de Klaus Iohannis a crescut la cote uriase

Presedintele Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, a declarat luni ca nu va participa la o dezbatere cu contracandidata sa, Viorica Dancila, lider al PSD, pentru ca aceasta reprezinta un.

Viorica Dancila sugereaza ca ar putea intra neinvitata la dezbaterea electorala a lui Iohannis

Viorica Dancila, candidata PSD la alegerile prezidentiale, a lasat sa se inteleaga ca ar putea intra.

Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Rares Bogdan, marturisiri neasteptate

Rares Bogdan a facut marturisiri neasteptate despre dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Ce se va intampla daca Viorica Dancila isi va face aparitia? Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis? Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) a anuntat ca va gazdui dezbaterea de marti a sefului .

Klaus Iohannis anunta ca Viorica Dancila nu va fi primita la dezbaterea de marti

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat la Ploiesti, ca Viorica Dancila nu va fi primita daca va merge la dezbaterea pe care a anuntat-o pentru marti seara.

Klaus Iohannis, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa vina la dezbaterea de marti: Nu va fi primita. Este o discutie cu jurnalisti, formatori de opinie

Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca nu o va primi pe Viorica Dancila, contracandidata sa din finala prezidentialelor, la dezbaterea pe care presedintele in functie o desfasoara, marti, la Biblioteca Centrala.

Viorica Dancila nu exclude sa dea buzna la dezbaterea lui Iohannis: Nu stiu inca daca ma duc

Viorica Dancila nu exclude sa se duca peste Klaus Iohannis la dezbaterea pe care presedintele a anuntat-o pentru marti. Intrebata la Antena 3 daca se va duce peste seful statului, Dancila a raspuns Nu stiu inca, noteaza Hotnews. ro .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )