Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Viorica Dancila, elogiata de Fifor: O mana de fier in manusi de catifea Cei care au crezut ca pot sa o infranga pentru ca e micuta si fragila s-au inselat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Viorica Dancila, elogiata de Fifor: O mana de fier in manusi de catifea Cei care au crezut ca pot sa o infranga pentru ca e micuta si fragila s-au inselat

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a elogiat-o vineri pe Viorica Dancila in fata femeilor social-democrate, el spunand ca premierul este o mana de fier in manusi de catifea, iar cei care au crezut vreodata ca pot sa o infranga pentru ca e micuta si fragila s-au inselat. Mihai Fifor a mai sustinut ca reactiile oamenilor care o vad pe Dancila, in vizitele electorale, sunt Domle, ce micuta e!, Ce frumoasa e!. continuă pe Hotnews

VIDEO Viorica Dancila, asteptata de protestatari la alegerile PSD Constanta

Viorica Dancila a fost asteptata de protestatari la Constanta, la sedinta de alegere a conducerii filialei judetene. Presedinta PSD participa la programul de 4 zile joi-duminica) de instruire a membrilor de partid.

VIDEO Viorica Dancila, intampinata cu proteste la Constanta: La puscarie!

Premierul Viorica Dancila, aflata in turneu electoral, a fost intampinata la Constanta de mai multi protestatari care au scandat Hotii si La puscarie. Protestul a avut loc in fata cladirii in care au loc alegerile pentru sefia filialei judetene Constanta a PSD.

VIDEO Viorica Dancila: Vom merge in Parlament si vom incerca sa obtinem sustinerea necesara pentru continuarea mandatului

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara ca va merge in Parlament pentru a incerca sa obtina sustinerea necesara pentru continuarea mandatului in fruntea Guvernului.

Mihai Fifor, despre Viorica Dancila: Ce micuta e, ce frumoasa e, ce puternica e!

Premierul Viorica Dancila primeste omagii din partea colegilor de partid. Prezenta la scoala de vara a tinerelor social-democrate, sefa PSD a fost complimentata la scena deschisa de vicepremierul Mihai.

VIDEO Ce ii reproseaza Viorica Dancila lui Klaus Iohannis: Nu este un presedinte al tuturor romanilor, nu este empatic si nu aduce consensul

Cele trei lucruri pe care premierul Viorica Dancila i le-ar reprosa lui Klaus Iohannis sunt faptul ca nu este un presedinte al tuturor romanilor, nu este empatic si nu aduce consensul.

Viorica Dancila, despre rechemarea lui George Maior din postul de ambasador: O semnam si o trimiteam la Cotroceni...O sa vorbesc cu ministrul Manescu (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca nu a primit niciun document privind rechemarea luiGeorge Maiordin functia de ambasador al Romaniei in SUA, dupa ce in presa s-a vehiculat ca ar exista.

Premierul Viorica Dancila reactioneaza la atacul lui Iohannis LIVE TEXT si VIDEO

Premierul Viorica Dancila va sustine astazi, ora 20. 30, declaratii de presa la Palatul Victoria. Anuntul vine la putin timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va respinge remanierea propusa de.

Viorica Dancila, intampinata cu proteste la Constanta. Oamenii au scandat Hotii, La puscarie si Analfabeta (VIDEO)

Hotii si La puscarie. Acestea au fost mesajele cu care au fost intampinati Viorica Dancila si alti cativa social-democrati, vineri, la Constanta, acolo unde premierul desfasoara un turneu el.

Viorica Dancila: `Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - vor ca premierul sa plece de la Palatul Victoria` Despre Victor Ponta: `Cred ca si-a gresit meseria, face foarte multe scenarii` (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi, ca toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta in persoana ei, precum si ca toti o vor plecata de la Palatul Victoria. Am vazut ca.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )