Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mihai Fifor, despre Viorica Dancila: Ce micuta e, ce frumoasa e, ce puternica e!

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor, despre Viorica Dancila: Ce micuta e, ce frumoasa e, ce puternica e!

Premierul Viorica Dancila primeste omagii din partea colegilor de partid. Prezenta la scoala de vara a tinerelor social-democrate, sefa PSD a fost complimentata la scena deschisa de vicepremierul Mihai. continuă pe Antena3

Mihai Fifor, despre protectia pe care MAI o asigura lui Mihai Cumpanasu: S-a facut verificare, este pe lege, primeste protectie

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a sustinut vineri ca decizia de a i se acorda protectie lui Mihai Cumpanasu este pe lege.

VIDEO Viorica Dancila, elogiata de Fifor: O mana de fier in manusi de catifea Cei care au crezut ca pot sa o infranga pentru ca e micuta si fragila s-au inselat

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a elogiat-o vineri pe Viorica Dancila in fata femeilor social-democrate, el spunand ca premierul este o mana de fier in manusi de catifea, iar cei care au crezut vreodata ca pot sa o infranga pentru ca e micuta si fragila s-au inselat. Mihai Fifor a mai sustinut ca reactiile oamenilor care o vad pe Dancila, in vizitele electorale, sunt Domle, ce micuta e!, Ce frumoasa e!.

Viorica Dancila: il voi suna pe presedintele Iohannis pentru a vedea ce crede despre activitatea Guvernului Cum explica premierul numarul ministrilor schimbati si ce spune despre strategia viitoare a PSD

Premierul Viorica Dancila a afirmat vineri seara, la Constanta, ca il va suna pe presedintele Iohannis pentru a-l intreba care este opinia luiin ceea ce priveste activitatea guvernamentala. Am sa-.

Viorica Dancila, despre rechemarea lui George Maior din postul de ambasador: O semnam si o trimiteam la Cotroceni...O sa vorbesc cu ministrul Manescu (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca nu a primit niciun document privind rechemarea luiGeorge Maiordin functia de ambasador al Romaniei in SUA, dupa ce in presa s-a vehiculat ca ar exista.

MIHAI FIFOR: PSD va continua sa guverneze

Partidul Social Democrat nu va fi ingenuncheat, ci va continua sa guverneze si pentru prima data va da un presedinte al tarii femeie, a declarat, vineri, secretarul general al PSD, Mihai Fifor.

Viorica Dancila: `Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - vor ca premierul sa plece de la Palatul Victoria` Despre Victor Ponta: `Cred ca si-a gresit meseria, face foarte multe scenarii` (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi, ca toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta in persoana ei, precum si ca toti o vor plecata de la Palatul Victoria. Am vazut ca.

Mihai Fifor spune ca Alexandru Cumpanasu a primit protectie din partea MAI dupa ce a cerut acest lucru, indeplinind conditiile legii

Ministrul Afacerilor Interne, Mihai Fifor, spune ca Alexandru Cumpanasu a primit protectie din partea MAI, dupa ce a solicitat acest lucru, iar in urma verificarilor specialistii au constatat ca indeplineste conditiile legale.

Cum explica ministrul Mihai Fifor protectia oferita de MAI lui Alexandru Cumpanasu (VIDEO)

Ministrul Mihai Fifor a explicat, vineri, la Constanta, ca orice persoana care dovedeste ca are viata pusa in pericol poate primi protectie din partea Ministerului Afacerilor Interne, in contextul in care.

Alexandru Cumpanasu beneficiaza de protectie de la MAI. Anuntul facut de Mihai Fifor

Ministrul Mihai Fifor a declarat, vineri, ca Alexandru Cumpanasu beneficiaza de protectie de la Ministerul de Interne dupa ce a solicitat oficial acest lucru si a facut dovada ca indeplineste conditiile.

Mihai Fifor, reactie dupa ce Dacian Ciolos a anuntat ca USR PLUS este gata de guvernare: Cred ca l-a luat gura pe dinainte

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a avut o prima reactie la afirmatiile lui Dacian Ciolos cu privire la formarea unui nou guvern competent, fostul premier subliind caAlianta USR PLUS este gata sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )