Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Viorica Dancila insista si il cheama din nou pe Iohannis duminica la dezbatere. Mandatul dumneavoastra este o gluma

Adevărul Adevărul,
VIDEO Viorica Dancila insista si il cheama din nou pe Iohannis duminica la dezbatere. Mandatul dumneavoastra este o gluma

Presedintele PSD va sustine o conferinta de presa miercuri, 13 noiembrie, de la ora 20. 00, la sediul central al partidului din Sos. Kiseleff. Aceasta a modificat de doua ori intalnirea, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a avut o intalnire cu jurnalistii la sediul PNL. continuă pe Adevărul

VIDEO Viorica Dancila insista si il cheama din nou pe Iohannis la dezbatere. E jenant sa-ti fie frica de o dezbatere cu o femeie

Presedintele PSD Viorica Dancila a tinut miercuri seara o conferinta de presa dupa ce, cu jumatate de ora in urma, Klaus Iohannis a explicat in fata jurnalistilor de ce nu accepta o dezbatere electorala cu Dancila. Fostul premier insista si l-a provocat din nou pe Iohannis la o dezbatere duminica seara, de la ora 20. 00, la TVR.

VIORICA DANCILA DEPRE CONFERINTA LUI KLAUS IOHANNIS: Probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, miercuri seara, ca probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis a fost un moment de o aroganta monstruoasa si un dispret total pentru democratie si pentru romani. Am vazut, dragi romani, un presedinte de tara care ne spune ca singura lui realizare este faptul ca a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este performanta lui Iohannis, a spus Viorica Dancila.

Viorica Dancila, scrisoare oficiala pentru Klaus Iohannis. Fostul premier il provoaca pe presedinte la o dezbatere

Viorica Dancila declaratii sediul PSD La urmatoarele alegeri vom avea rezultate mult mai bune. Nu vom vedea schimbari de presedinti de organizatii, nu venim cu ideea de a face excluderi. Vom discuta fiecare j.

Localitatile din Timis in care Viorica Dancila l-a spulberat pe Klaus Iohannis

In judetul Timis, Klaus Iohannis a castigat detasat primul tur al alegerilor prezidentiale, cu un scor de 43,8%, peste media de la nivel national. Viorica Dancila s-a plasat in Timis pe locul trei. Totusi, au fost cateva localitati in care candidata PSD l-a spulberat pe Iohannis.

Viorica Dancila il provoaca pe Klaus Iohannis, in direct pe B1 TV. Sefa PSD cere o dezbatere unu la unu cu presedintele, pentru finala prezidentialelor (VIDEO)

Viorica Dancila, data ca si calificata in turul al doilea al alegerilor prezidentiale de catre rezultatele exit-poll, l-a provocat din nou pe Klaus Iohannis, marele castigator al primului tur de scrutin si pr.

Viorica Dancila, ironii la adresa lui Klaus Iohannis. il combate cu propriile sale declaratii

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, il ironizeaza pe contracandidatul sau Klaus Iohannis cu propriile sale declaratii. in campania electorala din 2014, Iohannis ii reprosa lui.

VIORICA DANCILA: inca astept ca presedintele sa accepte invitatia la dezbaterea pe care romanii o cer si o merita

Presedintele PSD, Viorica Dancila, afirma ca are rabdare si ca il asteapta pe presedintele Klaus Iohannis sa gaseasca intelepciunea, taria si curajul de a accepta invitatia sa la dezbaterea pe care romanii o cer si o merita.

Agonie la PSD: Viorica Dancila, baricadata in sediul din Kiseleff. De ce se teme sefa PSD

E agitatie mare la sediul PSD din Bucuresti, acolo unde social-democratii asteapta cu nerabdare rezultatul votului de duminica. Se fac numaratori paralele, se monitorizeaza permanent situatia din teren si, potrivit unor surse, PSD are emotii mai mult ca oricand in legatura cu intrarea in turul al doilea. Social-democratii asteapta rezultatul alegerilor de duminica la sediul .

De ce refuza Klaus Iohannis confruntarea cu Viorica Dancila. Cum a aratat dezbaterea cu Ponta in 2014 VIDEO

Klaus Iohannis refuza confruntarea cu Viorica Dancila inainte de turul 2 de scrutin al alegerilor prezidentiale. Seful de campanie al candidatului PNL, Dan Motreanu, sustine ca o dezbatere electorala ar fi inoportuna in acest moment, in conditiile in care PSD a refuzat ani la rand dialogul cu presedintele Romaniei. Klaus Iohannis refuza o dezbatere electorala .

Gigi Becali, afirmatie socanta despre Viorica Dancila: Cum sa votezi femeie PSD? Am luat-o razna cu totii?

Gigi Becali socheaza din nou. Finantatorul FCSB a afirmat, in urma cu putin timp, ca Klaus Iohannis nu trebuie sa participe la o dezbatere cu Viorica Dancila pentru ca aceasta este. femeie. Eu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )