Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO Vostok-2018, cel mai amplu exercitiu militar efectuat de Rusia, n desfasurare / Putin: Federatia Rusa nu are si nu poate avea planuri agresive

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Vostok-2018, cel mai amplu exercitiu militar efectuat de Rusia, n desfasurare / Putin: Federatia Rusa nu are si nu poate avea planuri agresive

Principala etapa a exercitiului militar Vostok-2018, cel mai amplu efectuat de armata rusa in ultimele decenii, a avut loc joi in Poligonul Tugol, situat in regiunea Trans-Baikal. La exercitiu a asistat si presedintele rus Vladimir Putin, care a spus ca Rusia este un stat iubitor de pace, care nu are si nu poate avea planuri agresive. continuă pe Hotnews

VIDEO Vostok-2018, cel mai amplu exercitiu militar efectuat de Rusia, n desfasurare / Vladimir Putin: Federatia Rusa nu are si nu poate avea planuri agresive

Principala etapa a exercitiului militar Vostok-2018, cel mai amplu efectuat de armata rusa in ultimele decenii, a avut loc joi in Poligonul Tugol, situat in regiunea Trans-Baikal. La exercitiu a asistat si presedintele rus Vladimir Putin, care a sustinut ca Federatia Rusa este un stat iubitor de pace, care nu are si nu poate avea planuri agresive.

Putin i-a invitat pe turci la Vostok-2018, cel mai mare exercitiu militar organizat in ultimii 40 de ani in Rusia

Rusia a invitat Turcia sa participe la exercitiul militar ruso-chinez Vostok-2018 Est-2018), a anuntat presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, citat de cotidianul Yeni Safak.

VIDEO Apple a prezentat cel mai mare iPhone de pna acum, XS Max cu ecran de 6,5 inci. Preturile pornesc de la 1.099 dolari

Apple a prezentat iPhone Xs, o versiune mai puternica a varfului de gama, dar si XS Max, telefonul cel mai mare si mai scump lansat vreodata de compania din Cupertino. Preturile pornesc de la 999 dolari pentru XS si de la 1. 099 dolari pentru XS Max. Apple a prezentat si cea de-a patra generatie a ceasului Watch care acum are un ecran cu 32% mai mare si poate fi folosit si pentru electrocardiograme. Apple a prezentat si iPhone XR, cu ecran de 6,1 inci LCD, cu carcasa din sticla si aluminiu si preturi de la 749 dolari. Stirea se actualizeaza.

VIDEO incepe cel mai mare festival de world music din Romania.Plai 2018 aduce nume interesante din Senegal, Brazilia, Franta, Mexic sau Tara Galilor

Au mai ramas puain tima pana la startul editiei cu numarul 13 a festivalului Plai. Portile Muzeului Satului Banatean din Timisoara se vor deschide vineri pentru cel mai mare festival de world music din Romania.

24 IT. Cum arata cel mai usor laptop din lume - VIDEO

Greutatea unui laptop este pentru multi utilzatori un criteriu esential, iar compania Acer a lansat o serie de notebook-uri Swift. Modelul care s-a facut remarcat este Swift 5, care a devenit cel mai usor laptop de.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Are centura cu patru benzi si a fost declarat cel mai sigur din tara

Soferii acestui oras nu au probleme cu ambuteiajele cu sistemul sanitar sau educatia, fiind orasul care sta cel mai bine la majoritatea capitolelor. Vezi AICI despre ce oras e.

Apple ar putea lansa miercuri cel mai scump iPhone, cu un pret de pornire de 1.199 dolari

Apple va avea miercuri un eveniment de presa la care vor fi lansate cateva noi iPhone-uri, un nou Apple Watch si noi versiuni ale castilor AirPods. Sunt zvonuri si despre noi tablete iPad, insa sansele sunt mai scazute. Produsul vedeta va fi, se pare, iPhone-ul cu cel mai mare ecran de pana acum, dar si cu cel mai mare pret, estimarile indicand ca ar putea fi cu 20% mai scump decat iPhoneX.

Cum si cand a fost realizat cel mai vechi desen din lume

Cel mai vechi desen din lume ar putea trece neobservat cu usurinta, mai ales datorita dimensiunilor sale. E vorba despre cateva linii rosiatice, fade, desenate pe o bucata fina de silcret,.

Apple a prezentat cel mai scump smartphone al companiei

Apple a prezentat ieri, la sediul din Cupertino California), cel mai mare si cel mai scump smartphone lansat vreodata de compania americana, transmit DPA, Kyodo si Reuters.

iPhone XS Max, cel mai scump iPhone din istorie. Cat costa

Apple a prezentat miercuri, la sediul din Cupertino California), cel mai mare si cel mai scump smartphone lansat vreodata de compania americana, transmit DPA, Kyodo si Reuters. Gigantul american a lansat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )