Libnet.ro
UNICEF

00:07

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Are centura cu patru benzi si a fost declarat cel mai sigur din tara

Antena3 Antena3,
Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Are centura cu patru benzi si a fost declarat cel mai sigur din tara

Soferii acestui oras nu au probleme cu ambuteiajele cu sistemul sanitar sau educatia, fiind orasul care sta cel mai bine la majoritatea capitolelor. Vezi AICI despre ce oras e. continuă pe Antena3

Ce ustensile din bucatarie trebuie schimbate cel mai des

Exista cateva ustensile de bucatarie pe care le cumperi pentru o viata. Altele trebuie schimbate des sau foarte des pentru ca se umplu de bacterii sau isi pierd din calitati. Partea buna este ca nu costa at.

Nici cel mai ieftin iPhone n-o sa fie prea ieftin si asta e bine

Apple anunta pe 12 septembrie telefoane noi. iPhone Xc, cunoscut ca 9 sau Xr, ar fi cel mai ieftin. Deocamdata, pretul sunt inca sub semnul miei de dolari de la iPhone X din 2017. Daca 2018 nu.

Loti Boloni SOCHEAZA: Cel mai bun manager din Romania pe care l-am cunoscut este Valentin Ceausescu!

Antrenorul Ladislau Boloni considera ca cel mai bun manager roman pe care l-a cunoscut este Valentin Ceausescu, fiul dictatorului Nicolae Ceausescu, cunoscut pentru implicarea, in perioada comunista, in.

Maternitatea din Romania unde medicii nu mai fac avorturi la cerere. Sunt acceptate doar avorturile terapeutice

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Botosani a declarat ca la Maternitatea din localitate nu se mai fac avorturi la cerere. El a mai spus ca in anul 2018 nu a mai avut loc niciun avort la cerere, doar terapeutice.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub semnul un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub deviza un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Apple ar putea lansa miercuri cel mai scump iPhone, cu un pret de pornire de 1.199 dolari

Apple va avea miercuri un eveniment de presa la care vor fi lansate cateva noi iPhone-uri, un nou Apple Watch si noi versiuni ale castilor AirPods. Sunt zvonuri si despre noi tablete iPad, insa sansele sunt mai scazute. Produsul vedeta va fi, se pare, iPhone-ul cu cel mai mare ecran de pana acum, dar si cu cel mai mare pret, estimarile indicand ca ar putea fi cu 20% mai scump decat iPhoneX.

Cum si cand a fost realizat cel mai vechi desen din lume

Cel mai vechi desen din lume ar putea trece neobservat cu usurinta, mai ales datorita dimensiunilor sale. E vorba despre cateva linii rosiatice, fade, desenate pe o bucata fina de silcret,.

VIDEO Vostok-2018, cel mai amplu exercitiu militar efectuat de Rusia, n desfasurare / Vladimir Putin: Federatia Rusa nu are si nu poate avea planuri agresive

Principala etapa a exercitiului militar Vostok-2018, cel mai amplu efectuat de armata rusa in ultimele decenii, a avut loc joi in Poligonul Tugol, situat in regiunea Trans-Baikal. La exercitiu a asistat si presedintele rus Vladimir Putin, care a sustinut ca Federatia Rusa este un stat iubitor de pace, care nu are si nu poate avea planuri agresive.

VIDEO Vostok-2018, cel mai amplu exercitiu militar efectuat de Rusia, n desfasurare / Putin: Federatia Rusa nu are si nu poate avea planuri agresive

Principala etapa a exercitiului militar Vostok-2018, cel mai amplu efectuat de armata rusa in ultimele decenii, a avut loc joi in Poligonul Tugol, situat in regiunea Trans-Baikal. La exercitiu a asistat si presedintele rus Vladimir Putin, care a spus ca Rusia este un stat iubitor de pace, care nu are si nu poate avea planuri agresive.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )