Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO Nu, nu vreau, nu m-ati convins - replica unui barbat pentru Viorica Dancila, care ii propusese sa faca o poza cu ea

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Nu, nu vreau, nu m-ati convins - replica unui barbat pentru Viorica Dancila, care ii propusese sa faca o poza cu ea

Nu, nu vreau, nu m-ati convins - este raspunsul pe care premierul demis Viorica Dancila l-a primit de la un barbat din Salaj caruia ii propusese sa faca o poza impreuna. Anterior, barbatul i-a reprosat Vioricai Dancila ca a indatorat Romania, iar aceasta l-a linistit spunandu-i ca Guvernul PSD a adus Romania la cel mai mic grad de indatorare si ca unele televiziuni nu verifica informatiile care apar si sunt oameni care vor sa aduca un prejudiciu tarii. continuă pe Hotnews

Arad: Cadavrul unui barbat, posibil al unui fugar care a impuscat un padurar, gasit in padure (surse)

Cadavrul unui barbat, aflat in stare avansata de putrefactie, a fost gasit de politisti, marti dupa-amiaza, intr-o padure de langa Gurahont, iar surse judiciare afirma ca sunt indicii ca ar fi vorba de urmaritul general Valentin Tamas, disparut de sapte luni, dupa ce a fost condamnat pentru ca a impuscat un padurar, relateaza Agerpres.

O punga de cannabis a fost gasita in nasul unui barbat. Drogurile au fost blocate intr-o nara timp de 18 ani

Medicii din Australia au scos din nasul unui barbat o punguta umpluta cu cannabis, la 18 ani dupa ce barbatul a incercat sa introduca drogurile in inchisoare. Barbatul primise drogurile de la iubita sa, care l-a vizitat cat timp acesta se afla in penitenciar, scrie The Independent.

Anuntul unui barbat singur face ravagii pe Internet. Caut sa adopt o femeie ...

Anuntul unui barbat singur, aflat in cautarea unei partenere, a starnit hohote de ras pe Internet. Mesajul barbatului a strans o multime de comentarii, care mai de care mai amuzante. Caut sa adopt o.

Descoperire socanta intr-un cimitir din Mures: Trupul unui barbat, gasit dezgropat, cu urme de zgarieturi

Mai multi localnici au facut o descoperire socanta, intr-un cimitir din Golesti, judetul Mures. Trupul unui barbat a fost gasit in afara mormantului, langa sicriul care era acoperit de zgarieturi,.

Cadavrul unui barbat, gasit intr-o padure de langa Arad. Politistii au inlemnit cand si-au dat seama cine ar putea fi

Cadavrul unui barbat, aflat in stare avansata de putrefactie, a fost gasit de politisti, marti dupa-amiaza, intr-o padure de langa Gurahont, iar surse judiciare afirma ca sunt indicii ca ar fi vorba de.

Ordin de protectie provizoriu, emis pe numele unui barbat care si-a agresat sotia

Un barbat suspectat ca si-a agresat sotia este cercetat de politisti pentru violenta in familie, pe numele acestuia fiind emis si un ordin de protectie provizoriu.

VIDEO Firea i-a cerut unui jurnalist sa o loveasca: Dati-mi un pumn, macar o palma usturatoare. De control asa. Cum s-a ajuns aici

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut unui jurnalist de la DC News, la finalul unui interviu, sa-i dea un pumn. Dati-mi in cap. Nu de alta, dar vor sari haterii sa va spuna ca nu ati fost un ziarist corect ca nu m-ati batut realmente, a afirmat Firea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )