Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO WTA Madrid: Garbine Muguruza a completat tabloul optimilor, dupa o victorie muncita cu Donna Vekic

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Madrid: Garbine Muguruza a completat tabloul optimilor, dupa o victorie muncita cu Donna Vekic

Pentru Garbine Muguruza, partida cu Donna Vekic se anunta una mai simpla, cel putin la prima vedere. Desi croata nu exceleaza pe zgura, a inceput foarte bine disputa si a castigat fara drept de apel primul set 6-2). Nu a putut mentine insa ritmul, iar Garbine s-a folosit de experienta superioara si a castigat in trei seturi 2-6, 6-4, 6-1). continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Madrid: Mihaela Buzarnescu, eliminata n primul tur - Maria Sharapova, duel cu Irina Begu

La o zi distanta dupa ce a disputat finala turneului de la Praga, Mihaela Buzarnescu 37 WTA) a intrat in scena la competitia Premier Mandatory de la Madrid. Jucatoarea noastra nu a gasit solutii pentru jocul Mariei Sharapova 53 WTA), cedand in doua seturi, scor 6-4, 6-1. A fost a doua victorie a rusoacei din tot atatea meciuri cu Buzarnescu.

VIDEO WTA Madrid: Karolina Pliskova trece de Victoria Azarenka dupa un meci electrizant de doua ore si sase minute

Castigatoare a titlului de la Stuttgart, Karolina Pliskova a fost testata serios de Victoria Azarenka, jucatoarea din Cehia obtinand in cele din urma victoria dupa un meci de doua ore si sase minute, care s-a incheiat tarziu in noapte. 6-2, 1-6, 7-5 a fost pentru Karolina, aceasta obtinand calificarea in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid.

WTA Madrid: Elise Mertens, adversara Simonei Halep n turul al doilea

Pentru un loc in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep 1 WTA) se va duela cu belgianca Elise Mertens 19 WTA), invingatoare cu 6-4, 6-4 in fata compatrioatei sale Alison Van Uytvanck 48 WTA).

WTA Madrid: Irina Begu vs Maria Sharapova se va disputa luni, dupa ora 14:30

Dupa victoria entuziasmanta in fata letonei Jelena Ostapenko favorita 5), Irina-Camelia Begu 36 WTA) va avea parte de un nou meci de foc la turneul de la Madrid. Jucatoarea noastra o va infrunta pe Maria Sharapova 53 WTA), miza confruntarii fiind calificarea in optimile de finala ale competitiei din Spania. Partida se va disputa luni, dupa ora 14:30, putand fi urmarita in direct la Digi Sport 2.

WTA Madrid: Sorana Crstea, n turul doi, dupa o victorie n trei seturi mpotriva cehei Katerina Siniakova

Sorana Cirstea, locul 35 WTA, a invins-o duminica pe sportiva ceha Katerina Siniakova, locul 51 WTA, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-4, calificandu-se in turul al doilea al turneului de categorie Premier Mandatory Madrid Open.

WTA Madrid: Simona Halep vs Ekaterina Makarova se va juca duminica, n jurul orei 14:00

A doua zi a turneului Premier Mandatory de la Madrid programeaza duelul dintre Simona Halep 1 WTA) si Ekaterina Makarova Rusia, 32 WTA). Campioana ultimelor doua editii ale competitiei din capitala Spaniei o va intalni pentru a saptea oara pe Makarova, jucatoare pe care a invins-o de patru ori pana acum. Partida va incepe in jurul orei 14:00 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )