Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO WTA Madrid: Petra Kvitova a ntregit tabloul semifinalelor - Victorie clara cu Daria Kasatkina

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Madrid: Petra Kvitova a ntregit tabloul semifinalelor - Victorie clara cu Daria Kasatkina

Petra Kvitova 10 WTA) a completat careul de asi al turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa o victorie fara emotii in fata rusoaicei Daria Kasatkina 15 WTA), scor 6-4, 6-0. in lupta pentru un loc in marea finala a competitiei, Kvitova o va intalni pe compatrioata sa Karolina Pliskova, care a eliminat-o in sferturi pe Simona Halep. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Madrid: Garbine Muguruza a completat tabloul optimilor, dupa o victorie muncita cu Donna Vekic

Pentru Garbine Muguruza, partida cu Donna Vekic se anunta una mai simpla, cel putin la prima vedere. Desi croata nu exceleaza pe zgura, a inceput foarte bine disputa si a castigat fara drept de apel primul set 6-2). Nu a putut mentine insa ritmul, iar Garbine s-a folosit de experienta superioara si a castigat in trei seturi 2-6, 6-4, 6-1).

VIDEO WTA Madrid: Garbine Muguruza, eliminata de Daria Kasatkina dupa un meci maraton - Maria Sharapova, n sferturi

Garbine Muguruza favorita 3) si Daria Kasatkina cap de serie numarul 14) au oferit un meci extrem de spectaculos, cu multe rasturnari de situatie, o adevarata batalie de doua ore si 30 de minute. A fost 6-2, 4-6, 6-3 pentru Kasatkina, aceasta obtinand calificarea in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid. in sferturi a mai ajuns si Maria Sharapova, invingatoare in fata Kristinei Mladenovic scor 6-3, 6-4).

VIDEO WTA Madrid: Final de drum pentru Maria Sharapova - Rusoaica a fost nvinsa n sferturi de Kiki Bertens

Dupa ce a eliminat-o in optimi pe Caroline Wozniacki favorita 2), Kiki Bertens 20 WTA) a mai facut o victima la turneul Premier Mandatory de la Madrid. Olandeza a trimis-o acasa si pe Maria Sharapova 52 WTA), dupa o victorie in trei seturi, scor 4-6, 6-2, 6-3.

VIDEO WTA Madrid: Kiki Bertens, n finala - Lectie de tenis predata de olandeza n fata Carolinei Garcia (scor 6-2, 6-2)

Kiki Bertens 20 WTA) continua sa impresioneze la Madrid, ajungand in ultimul act al competitiei Premier Mandatory dupa o noua evolutie excelenta. Olandeza i-a predat o lectie de tenis frantuzoaicei Caroline Garcia favorita 7), impunandu-se cu 6-2, 6-2, dupa o ora si sase minute de joc.

VIDEO WTA Madrid: Karolina Pliskova trece de Victoria Azarenka dupa un meci electrizant de doua ore si sase minute

Castigatoare a titlului de la Stuttgart, Karolina Pliskova a fost testata serios de Victoria Azarenka, jucatoarea din Cehia obtinand in cele din urma victoria dupa un meci de doua ore si sase minute, care s-a incheiat tarziu in noapte. 6-2, 1-6, 7-5 a fost pentru Karolina, aceasta obtinand calificarea in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid.

Petra Kvitova a nvins-o pe Karolina Pliskova si s-a calificat n finala la Madrid Open

Jucatoarea ceha Petra Kvitova locul 10 WTA) a invins-o pe Karolina Pliskova numarul 6 WTA) si s-a calificat in finala turneului Madrid Open, informeaza News. ro.

WTA Madrid: Kiki Bertens, n finala - Lectie de tenis predata de olandeza n fata Carolinei Garcia(scor 6-2, 6-2)

Kiki Bertens 20 WTA) continua sa impresioneze la Madrid, ajungand in ultimul act al competitiei Premier Mandatory dupa o noua evolutie excelenta. Olandeza i-a predat o lectie de tenis frantuzoaicei Caroline Garcia favorita 7), impunandu-se cu 6-2, 6-2, dupa o ora si opt minute de joc.

WTA Madrid: Simona Halep vs Karolina Pliskova (dupa ora 15:00)/ Duel pentru semifinale

Pentru a ajunge in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep trebuie sa o invinga pe Karolina Pliskova, favorita numarul sase a competitiei. Singurul meci disputat pe zgura de cele doua jucatoare a avut loc in 2017, in semifinalele de la Roland Garros a fost 6-4, 3-6, 6-3 pentru Halep). Confruntarea de la Madrid va fi a doua a zilei pe arena Manolo Santana si nu va incepe mai devreme de ora 15:00. Partida poate fi urmarita in direct la Digi Sport 2 si Live Text pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )