Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO WTA: Mihaela Buzarnescu, aleasa revelatia lunii mai / Simona Halep a fost aleasa jucatoarea lunii si a primit si voturile pentru cea mai buna lovitura

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA: Mihaela Buzarnescu, aleasa revelatia lunii mai / Simona Halep a fost aleasa jucatoarea lunii si a primit si voturile pentru cea mai buna lovitura

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu a fost aleasa revelatia lunii mai, ea fiind preferata fanilor care au votat pe site-ul WTA. De asemenea, conform sondajului WTA in randul fanilor, Simona Halep, locul 1 WTA, a fost desemnata jucatoarea lunii mai. continuă pe Hotnews

O noua victorie a tenismenei Mihaela Buzarnescu. S-a calificat in sferturi la Nottingham (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Nottingham Anglia), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a invins-o pe.

Mihaela Buzarnescu e in sferturi la Nottingham dupa un meci dificil

Mihaela Buzarnescu, locul 30 WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Nottingham, dupa ce a invins-o, miercuri, cu 6-3, 5-7, 6-3, pe americanca Irina Falconi, locul 152 WTA, venita din calificari.

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in optimi la turneul de la Nottingham

Mihaela Buzarnescu, locul 30 WTA, invins-o pe sportiva Veronica Cepede Royg din Paraguay, locul 89 WTA, in primul tur al turneului de la Nottingham, cu premii de 250. 000 de dolari.

Mihaela Buzarnescu isi continua ASCENSIUNEA. Jucatoarea noastra scrie ISTORIE la Nottingham

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu locul 30 WTA) confirma trendul ascendent pe care se afla, reusind o performanta extraordinara la turneul de la Nottingham, acolo unde s-a calificat in sferturi de.

Mihaela Buzarnescu, eliminata de la Nottingham. N-a avut nicio sansa in fata lui Naomi Osaka

Mihaela Buzarnescu, a 30-a jucatoare a lumii, a pierdut confruntarea cu Naomi Osaka din sfeturile turneului de la Nottingham.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )