Libnet.ro
UNICEF

18:30

WTA Roma: Begu, Halep, Niculescu si Olaru joaca marti - Programul sportivelor noastre

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Begu, Halep, Niculescu si Olaru joaca marti - Programul sportivelor noastre

Irina Begu 77 WTA) va fi singura reprezentanta a Romaniei care va juca la simplu in cursul zilei de marti la turneul Premier 5 de la Roma. in scena vor mai intra Simona Halep, Monica Niculescu si Raluca Olaru, dar la dublu. continuă pe Hotnews

WTA Roma: Simona Halep si Monica Niculescu fac echipa in proba de dublu

Simona Halep evolueaza si la dublu, la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, in echipa cu Monica Niculescu. Romancele vor intalni in primul tur cuplul ucrainean Elina SvitolinaDayana Yastremska.

WTA Roma: Simona Halep si Monica Niculescu, victorioase la dublu

Perechea formata din jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Monica Niculescu s-a calificat in o.

WTA Roma: Simona Halep si Monica Niculescu, en fanfare in optimi

Perechea Simona HalepMonica Niculescu a defilat spre optimile turneului de la Roma, cele doua trecand in doar 46 de minute de dublul Elina SvitolinaDayana Yastremska.

WTA Roma: Simona Halep debuteaza miercuri in proba de simplu - Programul sportivilor romani

Simona Halep isi incepe miercuri aventura in proba de simplu a turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Principala favorita va juca in turul doi impotriva lui Jasmine Paolini 99 WTA), care a produs surpriza si a trecut de Anastasija Sevastova 46 WTA).

Halep, Niculescu si Olaru, victorii zdrobitoare in primele meciuri de la Roma

Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat in optimile probei de dublu la turneul de la Roma, dupa o partida in care au pierdut un singur game.

Cine transmite la TV meciurile Simonei Halep de la WTA Roma! Schimbare majora pe piata drepturilor TV la turneele de tenis

Simona Halep revine in aceasta saptamana in circuitul WTA, pentru turneul de categorie Premier 5 de la Roma. Este favorita numarul 1 a competitiei, dupa ce Ashleigh Barty a decis sa nu participe. Pentru a avea cat mai multe meciuri in picioare inainte de Roland Garros, Halep a decis sa participe atat in proba de .

Surpriza uriasa la Roma! Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la turneul de la Roma, de categorie Premier 5. Surpriza in partida dintre Anastasija Sevastova si Jasmine Paolini, din turul 1 al competitiei. Jucatoarea din Italia, locul 99 WTA, a reusit sa obtina victoria, scor 6-2, 6-3. Desi este considerata o specialista pe zgura si este si mai .

Ce se intampla la turneul de la Roma. Simona Halep e uluita de toata situatia

Simona Halep revine saptamana viitoare in circuitul WTA, pentru turneul Premier 5 de la Roma. Se anunta o competitie foarte puternica, dupa ce toate jucatoarele de top s-au inscris. Doar ca, treptat, foarte multe dintre starurile circuitului feminin au anuntat ca renunta la participarea la Roma. Prima dintre ele a fost chiar liderul clasamentului, Ashleigh .

WTA Roma: Irina Begu, pe tabloul principal dupa ce a pierdut doar doua game-uri in ultimul tur al calificarilor

Irina Begu 73 WTA si cap de serie 7) s-a calificat, duminica, pe tabloul principal al turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

WTA Roma: Irina Begu, in ultimul tur al calificarilor Romanca a trecut de Sara Errani

Irina Begu 73 WTA si cap de serie 7) s-a calificat, sambata, in ultimul tur al calificarilor la turneul de la Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )