Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Zeci de gospodarii din judetul Gorj, sub ape, in urma precipitatiilor abundente

Adevărul Adevărul,
VIDEO Zeci de gospodarii din judetul Gorj, sub ape, in urma precipitatiilor abundente

Mai multe localitati din judetul Gorj au fost afectate de inundatii. Lucratorii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Gorj au intervenit pentru limitarea efectelor negative in urma precupitatiilor abundente cazute in ultimele 24 de ore. continuă pe Adevărul

Rupere de nori in judetul Gorj. Zeci de gospodarii au fost inundate

Zeci de gospodarii din judetul Gorj au fost afectate de inundatii, in urma unor ruperi de nori. Apa s-a revarsat in curtile unor case din comunele Plopsoru, Capreni, Pades si Balesti.

Zeci de gospodarii din Oltenita, inundate in urma ploilor torentiale

Mai multe gospodarii din Oltenita au fost inundate duminica, 14 iunie, in urma ploilor abundente. Judetul Calarasi s-a aflat ieri sub cod portocaliu de vreme rea.

Adunatii Copaceni, prima comuna din judetul Giurgiu care are retea de gaze pentru toate satele!

Adunatii Copaceni este prima comuna din judetul Giurgiu care are retea de gaze in toate satele arond.

VIDEO Scandalagii care i-au amenintat si injurat pe politisti au fost capturati

Cei doi scandalagii care au amenintat si injurat, duminica seara, intr-o comuna din judetul Gorj un echipaj de politie au fost capturati.

EXCLUSIV Noi informatii despre tragicul accident din judetul Vrancea. Cine detinea microbuzul groazei si cine este soferul acestuia decedat in urma impactului

Apar noi detalii despre accidentul produs marti dimineata in comuna Balotesti judetul Vrancea), in urma caruia doua persoane si-au pierdut viata si alte 11 au fost ranite, dupa ce un microbuz s-a izbit.

Sindicatul Europol: Primul deces cauzat de coronavirus in Politia Romana - Un sef de post din judetul Olt. Barbatul avea 49 de ani

Sindicatul Europol a anuntat, duminica, primul deces cauzat de coronavirus in Politia Romana. Este vorba despre seful Postului de Politie Ipotesti, judetul Olt. El avea 49 de ani. Internat initial la spitalul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )