Libnet.ro
UNICEF

06:15

Adunatii Copaceni, prima comuna din judetul Giurgiu care are retea de gaze pentru toate satele!

România Liberă România Liberă,
Adunatii Copaceni, prima comuna din judetul Giurgiu care are retea de gaze pentru toate satele!

Adunatii Copaceni este prima comuna din judetul Giurgiu care are retea de gaze in toate satele arond. continuă pe România Liberă

EXCLUSIV Noi informatii despre tragicul accident din judetul Vrancea. Cine detinea microbuzul groazei si cine este soferul acestuia decedat in urma impactului

Apar noi detalii despre accidentul produs marti dimineata in comuna Balotesti judetul Vrancea), in urma caruia doua persoane si-au pierdut viata si alte 11 au fost ranite, dupa ce un microbuz s-a izbit.

Sindicatul Europol: Primul deces cauzat de coronavirus in Politia Romana - Un sef de post din judetul Olt. Barbatul avea 49 de ani

Sindicatul Europol a anuntat, duminica, primul deces cauzat de coronavirus in Politia Romana. Este vorba despre seful Postului de Politie Ipotesti, judetul Olt. El avea 49 de ani. Internat initial la spitalul.

Cum ar putea fi dezinfectate autobuzele STB din Bucuresti: proiectul care ar putea da roade

In plina pandemie de coronavirus, se cauta solutii pentru reduce riscul de infectare. Mijloacele de transport in comun precum autobuzele STB din Bucuresti reprezinta un mediu periculos. Dar.

Medicii din alte judete care vor profesa la Buzau vor locui intr-un bloc construit de CJ

Medicii care locuiesc in alte judete dar accepta sa profeseze la Buzau vor primi, pe perioada contractului, locuinta de la Consiliul Judetean. Totul este posibil ca urmare a deciziei Consiliului Judetean de a reamanaja terenul ramas liber dupa ce fosta maternitate a fost inchisa, iar cladirea in care a functionat unitatea medical a fost daramata.

Ce a patit un profesor din Targu Jiu care a divulgat subiectele de la Evaluarea Nationala

Profesorul de sport Aurel Chelea, membru in comisia de examen pentru Evaluarea Nationala 2020 de la Scoala Gheorghe Tatarescu din Targu Jiu, a facut publice subiectele date luni elevilor la Evaluarea Nationala 2020.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )