Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Zeci de lideri din intreaga lume, inclusiv presedintele Klaus Iohannis, iau parte la funeraliile lui Shimon Peres

Adevărul Adevărul,
VIDEO Zeci de lideri din intreaga lume, inclusiv presedintele Klaus Iohannis, iau parte la funeraliile lui Shimon Peres

Lideri din intreaga lume, inclusiv presedintele roman Klaus Iohannis, participa vineri la funeraliile fostului presedinte israelian Shimon Peres, una dintre figurile politice care au dominat scena mondiala timp de sase decenii. continuă pe Adevărul

Iohannis participa la funeraliile de la Ierusalim. Lideri din intreaga lume isi iau ramas bun de la fostul presedinte israelian Shimon Peres

Zeci de lideri ai lumii se intalnesc, vineri, la Ierusalim, pentru funeraliile laureatului premiului Nobel pentru Pace, Shimon Peres, intrat in istorie dupa o cariera politica de aproape sapte decenii. Presedintele Klaus Iohannis, cel american, Barack Obama, omologii lor francez si german, printul Charles, regele Spaniei, dar presedintele palestinian Mahmoud Abbas, vor asista la inmormantare.

Romania vrea sa cumpere F-35, unul dintre cele mai avansate avioane de lupta din intreaga lume

Prezent la ceremonia de preluare primelor avioane F-16 second-hand, ministrul Apararii, Mihnea Motoc, a declarat ca tinta Romaniei este accederea in programul F-35, cel mai performant avion multirol al mo.

Lideri din partidul lui Putin au proprietati si firme in Bulgaria. Politician rus: O sa cumparam toata tara!

Rudele a cel putin sase politicieni influenti din partidul condus de Vladimir Putin detin companii sau proprietati in Bulgaria, informeaza Novinite. De exemplu, fiul vicepremierului rus Dmitri Kozak,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )