Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEOAduceau droguri din Germania in Republica Moldova ascunse in colete. Sapte persoane au fost retinute

Adevărul Adevărul,
VIDEOAduceau droguri din Germania in Republica Moldova ascunse in colete. Sapte persoane au fost retinute

Procuratura pentru Combaterea Criminalitatii Organizate si Cauze Speciale, oficiul Nord anunta deconspirarea, de comun cu ofiterii de investigatie ai Inspectoratului National de Investigatii al IGP a MAI, a unui grup criminal organizat specializat in contrabanda si comercializarea ulterioara a peste 500 stupefiante. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Cat de departe este Republica Moldova de un proces al comunismului. Scriitoarea Maria Sleahtitchi: Este complicat pentru ca societatea este foarte divizata

EXCLUSIV Cu ocazia lansarii cartii, Panorama comunismului in Moldova sovietica, scriitoarea din Republica Moldova, Maria Sleahtitchi, una dintre autoarele volumului, a vorbit pentru B1. ro despre conditia.

Expert economic: Republica Moldova pierde anual 20 miliarde de lei din cauza facilitatilor fiscale

Statul Republica Moldova pierde anual este 20 de miliarde de lei din cauza facilitatilor fiscale. Aceasta suma constituie jumatate din bugetul de stat pentru anul curent. Afirmatia apartine expertului economic Veaceslav Ionita si a fost facuta in cadrul emisiunii Fabrika de la postul de televiziune Publika TV, transmite IPN.

Dosar de coruptie la varful justitiei din Republica Moldova: Presedintele Curtii Supreme, pus sub invinuire si propus spre arestare preventiva pentru imbogatire ilicita

Lovitura de teatru in Republica Moldova! Procuratura Anticoruptie a decis punerea sub acuzare a lui Ion Druta, presedintele Curtii Supreme, pentru comiterea infractiunii de imbogatire ilicita. Dupa.

Presedintele Curtii Supreme de Justitie din Republica Moldova a fost retinut. Ce acuzatie i se aduce

Procurorii anticoruptie din Republica Moldova au decis retinerea presedintelui Curtii Supreme de Justitie, Ion Druta, dupa ce la perchezitiile facute in locuinta si biroul acestuia au fost gasite obiecte de.

Republica Moldova: Presedintele Curtii Supreme de Justitie, Ion Druta, a fost retinut

Procuratura Anticoruptie din Republica Moldova anunta ca Presedintele Curtii Supreme de Justitie, Ion Druta, a fost retinut in urma audierii din aceasta seara. Procuratura sustine ca la perchezitia efectuata la biroul si domiciliului acestuia au fost gasite obiecte de natura sa confirme comiterea faptei de imbogatire ilicita, dar nu aduce precizari concrete, potrivit Unimedia. ro.

Romanul stationa de mai bine de 13 ore intr-o parcare din Germania. Un coleg s-a apropiat sa-i spuna ca si-a uitat farurile aprinse. A incremenit cand si-a dat seama ce s-a intamplat: Ziceai ca doarme!

Romanul stationa de mai bine de 13 ore intr-o parcare din Germania. Un coleg s-a apropiat sa-i spuna ca si-a uitat farurile aprinse. A incremenit cand si-a dat seama ce s-a intamplat. Baiatul de 19 ani er.

Romanca in varsta de 29 de ani, moarta intr-un parc de distractii din Germania!

O tanara in varsta de 29 de ani din Satu Mare a murit intr-un parc de distractii din Potsdam, Germania. Este vorba de un accident de munca, pe care autoritatile il ancheteaza acum pentru a stabili cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )