Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEOCele mai ciudate gadgeturi ale anului 2016

Hotnews Hotnews,
 VIDEOCele mai ciudate gadgeturi ale anului 2016

Anul 2016 este reprezentat de o revolutie a tehnologiei. De la drona pentru un pasager, la Segway-ul care face inregistrari video si ecranul de smartphone pe care il indoi ca pe o hartie, toate se anunta un next level al tehnologiei. continuă pe Hotnews

Tranzactiile imobiliare au crescut cu 10%

In primele patru luni ale anului 2016 au fost inregistrate, la nivel national, 296. 669 de tranzactii imobiliare, cu peste 28. 000 mai mult fata de perioada ianuarie-aprilie 2015, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Ultima zi in care fermierii mai pot depune cererea unica de plata aferenta anului 2016

Astazi este ultima zi in care fermierii mai pot depune cererea unica de plata aferenta anului 2016, fara penalizari, potrivit unor surse din presa.

Habemus motor! V8-ul Bi-Turbo de 3.9 litri si 669 CP este Motorul Anului 2016

SummaryNu stim cine si-a bagat coada sau ce forte oculte au invocat italienii, dar cei peste 60 de cardinali din juriul Engine Technology International au votat un nou Papa, desemnand V8-ul Bi-Turbo de 3. 9 litri si 669 CP, montat pe 488 GTB, drept Motorul Anului 2016 International Engine of the Year), in ciuda curentului de downsizing din ultima perioada.

Ford castiga premiul pentru Motorul International al Anului 2016 pentru al cincilea an consecutiv

Motorul Ford EcoBoost de 1 litru a primit pentru al cincilea an consecutiv premiul Motorul International al Anului 2016.

Gheorghe, Vasile, Maria si Elena, in fruntea topului celor mai frecvente prenume ale imigrantilor in Spania

Cele mai intalnite nume straine in Spania provin din tarile arabe. Potrivit unor date publicate de Institutul National de Statistica din aceasta tara, pe cei mai multi dintre imigranti.

Avertizare de vijelii, in mai multe judete ale tarii

Localitati din judetele Prahova, Buzau, Suceava, Neamt, Bacau si Vrancea sunt vizate de o noua atentionare nowcasting Cod Galben de ploi si descarcari electrice, emisa, marti, de Administratia Nationala.

Juventus si Liverpool, echipele cu cei mai multi jucatori la EURO 2016

Juventus Torino si FC Liverpool sunt cluburile care daucei mai multi jucatori la turneul final al Campionatului European, cate 12 de fiecare echipa. Campioana Italiei ia fata trupei engleze prin numarul mai mare de selectionate in care se bucura de reprezentare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )