Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEOFOTO: TOP3 cele mai subtiri smartphone-uri romanesti

România Liberă România Liberă,
VIDEOFOTO: TOP3 cele mai subtiri smartphone-uri romanesti

Companiile romanesti producatoare de telefoane mobile au devenit in ultimii ani din ce in ce mai competitive. Dincolo de raportul calitate-pret si inovatiile tehnologice, majoritatea brandurilor autohtone au investit si in design. Romania libera a ales sa faca un TOP 3 al celor mai subtiri smartphone-uri romanesti al celor mai importante companii precum Allview, Evolio si E-boda. continuă pe România Liberă

INFOGRAFIC: Care sunt si cum arata cele mai rezistente smartphone-uri din 2015

Smartphone-urile rezistente la soc, apa, praf sau accidente au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani si sunt foarte cautate de persoanele care practica ciclism, alpinism sau care lucreaza in medii corozive. Romania libera a selectat cele mai rezistente smartphone-uri pentru anul 2015. Printre telefoane se gasesc si doua brand-uri autohtone: UTOK si Allview.

Cum aratau cele mai populare website-uri cu mai multi ani in urma

Cele mai populare website-uri din ziua de astazi, desi au pastrat elemente de baza, aratau diferit in urma cu cativa ani. Site-urile pe care le accesati aproape zilnic in prezent nu aveau acelasi design cu cativa ani in urma. Pentru a face fata traficului imens si numarului din ce in ce mai mare de utilizatori, [].

Xioami Mi Note: Este unul dintre cele mai ravnite smartphone-uri ale momentului, dar americanii nu il pot cumpara

Xiaomi Mi Note este poate unul dintre cele mai ravnite smartphone-uri ale momentului, un telefon pe care insa americanii nu si-l pot cumpara, din cauza faptului ca producatorul chinez de telefoane nu a reusit sa incheie contracte de distributie in SUA.

Samsung vinde cele mai multe smartwatch-uri, dar Apple vine din urma cu Apple Watch

Cel mai recent studiu pe marginea vanzarilor de ceasuri inteligente pozitioneaza Samsung pe primul loc. Sa vedem daca Apple Watch schimba situatia in 6 luni. Contrar situatiei de acum cinci sau zece ani in care Apple reinventa apa calda cu lansarea primului iPhone sau iPad, cu Apple Watch au venit destul de tarziu la petrecere.

VIDEOFOTO:TOP 4 smartphone-uri romanesti Octa Core

In Romania exista in prezent patru branduri autohtone de smartphone-uri: Allview, Evolio, E-boda si Utok. Romania Libera a realizat un top cu cele mai populare smartphone-uri Octa Core romanesti.

Galerie FOTO: Top 3 cele mai populare telefoane de tip phablet cu camere de 13 MP

Ultimele luni au aratat ca publicul este interesat de telefoane cu display cat mai mare si cu o putere de procesare marita. in plus, tendintele au demonstrat ca un smartphone din serie phablet fara o camera de cel putin 13 MP nu este competitiv pentru piata de profil. Romania Libera a ales sa analizeze cele mai populare telefoane de tip phablet care vor ajunge sau care au ajuns deja si in Romania.

Cele mai rezistente telefoane mobile

Atunci cand iti cumperi unul dintre cele mai rezistente telefoane mobile, alegerea o faci in functie de pret si mai ales de conditiile pe care poate sa le indure gadgetul. Am alcatuit un top cu cele mai rezistente telefoane mobile pe care le gasesti pe piata. Fie ca esti un aventurier si faci multe calatorii [].

Industria auto riposteaza fata de demonizarea masinilor diesel: Motoarele diesel de astazi sunt cele mai curate realizate vreodata

Una dintre cele mai importanta asociatii auto din Marea Britanie a lansat o contra-campanie care vine in apararea masinilor diesel ce vor fi tot mai dur penalizate in mai multe tari europene. Masinile diesel nu sunt nici pe departe atat de poluante cum sustin cei care vor sa le interzica, iar normele Euro 6 prevad reducerea drastica a emisiilor de oxid de azot, spun initiatorii campaniei. Constructorii auto sunt deranjati de faptul ca in ultimii 20 de ani au fost incurajati sa investeasca masiv in masinile diesel, iar acum totul va fi in zadar.

Povestea Zafirei, domnita care s-a aruncat din turnul ei, sfasiata de iubire. Legenda ascunsa a Bisericii Densus, una dintre cele mai misterioase din tara

Veche de peste sapte secole, Biserica Densus este unul dintre cele mai misterioase si impresionante monumente istorice din Romania. Istoricii sustin ca a fost ridicata pe ruinele unui templu roman, din pietre aduse din Sarmizegetusa, iar Aron Densusianu, cel care o descrisese in urma cu un secol si jumatate, povestea o legenda fascinanta: din turnul ei s-a aruncat Zafira, o domnita sfarsita de dorul iubitului ei.

Numele tau se regasesteprintre cele mai sexy din lume?

Numele unei persoane poate avea un impact puternic asupra celorlalti. in cazul in care ti se pare ca numele pe care nu l-ai primit la nastere nu ti se potriveste, poti face oricand o schimbare, inspirandu-te dintr-o lista cu cele mai sexy nume.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )