Libnet.ro
UNICEF

07:30

Xioami Mi Note: Este unul dintre cele mai ravnite smartphone-uri ale momentului, dar americanii nu il pot cumpara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Xioami Mi Note: Este unul dintre cele mai ravnite smartphone-uri ale momentului, dar americanii nu il pot cumpara

Xiaomi Mi Note este poate unul dintre cele mai ravnite smartphone-uri ale momentului, un telefon pe care insa americanii nu si-l pot cumpara, din cauza faptului ca producatorul chinez de telefoane nu a reusit sa incheie contracte de distributie in SUA. continuă pe Wall-Street Ro

Peste 1.000 dintre cele mai vandute medicamente generice ar putea disparea de pe piata

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR), organism reprezentativ al companiilor producatoare de medicamente generice din Romania, anunta ca pentru 80% dintre cele mai populare 50 de medicamente generice exista riscul de a disparea de pe piata in urmatorul an, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Cele mai rezistente telefoane mobile

Atunci cand iti cumperi unul dintre cele mai rezistente telefoane mobile, alegerea o faci in functie de pret si mai ales de conditiile pe care poate sa le indure gadgetul. Am alcatuit un top cu cele mai rezistente telefoane mobile pe care le gasesti pe piata. Fie ca esti un aventurier si faci multe calatorii [].

VIDEO Unicorn in the Garden, din 1953 - una dintre cele mai bune animatii din toate timpurile

Monotonia unei dimineti obisnuite este spulberata de aparitia unui unicorn in gradina. Sotul alearga sa-si trezeasca sotia: 'E un unicorn in gradina!' Sotia vrea sa doarma: 'Nu exista unicorni, sunt fiinte mitice!' A vazut sau nu sotul un unicorn? Si cum se schimba relatiile dintre cei doi?.

Care a fost filmul cu cele mai mari incasari in SUA in 2014

Filmul Lunetistul american/ American Sniper, regizat de Clint Eastwood, este filmul cu cele mai mari incasari in Statele Unite dintre toate peliculele lansate in 2014 .

Alimentele care-ti protejeaza ficatul

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe ale corpului uman, functia sa principala fiind aceea de eliminare a toxinelor care se acumuleaza in organism, in asa fel incat celelalte organe sa functioneze la capacitate optima.

FOTO Paradisul de la Dunare. Ostrovul Pisica, o lume de basm pe 29 de hectare, jungla cu specii rare de pasari si animale

O lume mirifica, dominata de liniste si calm. Ostrovul Pisica sau Tramsani este unul dintre cele mai frumoase locuri din judetul Calarasi, un colt de rai, o adevarata jungla in care isi gasesc refugiul specii de pasari si animale rare.

Ce face un politist daca castiga la loto? isi cumpara o intersectie si se privatizeaza de ce fac romanii misto de politisti. Top 10 cele mai bune bancuri

Poporul roman este unul cu un dezvoltat simt al umorului, iar oamenii din aceasta tara stiu mai bine ca oricine sa faca haz din necaz. Poate cele mai raspandite sunt bancurile cu politisti, asta pentru ca oamenii au simtit dintotdeauna sa ia la misto autoritatea.

SONDAJ Irina Vlah are cele mai mari sanse la functia de bascan

Un sondaj de opinie privind preferintele electorale ale cetatenilor din UTA Gagauzia, prezentat de catre compania Intellect Group, arata ca cele mai multe voturi la functia de guvernator le-ar obtine Irina Vlah, care este vazuta in aceasta functie de 57% dintre respondenti, transmite IPN.

Unul dintre cei cinci suspecti arestati pentru uciderea lui Boris Nemtov a recunoscut ca a participat la asasinat

Unul dintre cei cinci suspecti prezentati duminica unui tribunal din Moscova a recunoscut ca a participat la asasinarea opozantului rus Boris Nemtov, impuscat mortal la 27 februarie in apropiere de Kremlin, a.

Unul dintre suspectii inculpati in cazul asasinarii lui Boris Nemtov a pledat vinovat

Unul dintre suspectii inculpati pentru implicare in asasinarea opozantului rus Boris Nemtov, Zaur Dadaiev, a pledat vinovat, a anuntat, duminica, judecatorul, informeaza Mediafax.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )