Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEOFOTO: Xperia Z4 - Cea mai subtire si usoara tableta de 10 inch din lume

România Liberă România Liberă,
VIDEOFOTO: Xperia Z4 - Cea mai subtire si usoara tableta de 10 inch din lume

Xperia Z4 are doar 389 de grame si doar 6,1 mm grosime. Este cea mai usoara si cea mai subtire tableta de 10 inch din lume. in plus, gadget-ul are o autonomie impresionanta. Poate reda 17 ore in continuu filme la o rezolutie 2K, potrivit site-ului companiei sonymobile. com. continuă pe România Liberă

Secretele Casei Melik, cea mai veche cladire locuibila din Bucuresti. Cum s-a transformat superba casa de pe ulita Spatarului in azil

Nu sunt multi cei care stiu ca cea mai veche cladire locuibila din Bucuresti a ramas intacta si inca se gaseste pe o strada ingusta din Capitala. Adevarul va prezinta povestea Casei Melik, cea mai veche constructie locuibila a Capitalei in varsta de 250 de ani.

Coca-Cola - compania americana care a lansat cea mai mare emisiune de eurobonduri

Coca-Cola Co. , cel mai mare producator mondial de bauturi racoritoare din lume, a vandut, la data de 26 februarie, obligatiuni in valoare de 8,5 miliarde de euro 9,5 miliarde dolari), aceasta fiind cea mai mare emisiune de bonduri denominate in euro realizata vreodata de o companie americana si a doua la nivel global, dupa cea a societatii farmaceutice Roche, din 2009 11,25 miliarde de euro).

Vulnerabilitatea la risc seismic - cea mai grava problema a Capitalei

Vulnerabilitatea la risc seismic este cea mai grava problema cu care se confrunta Capitala, dupa cum a declarat, vineri, primarul general Sorin Oprescu. Domnia sa a mai spus, intr-o conferinta de presa, ca Bucurestiul este clasat ca fiind a zecea capitala din lume in termeni de risc seismic iar la nivel european si national, este orasul cu cel mai mare grad de expunere.

Patriarhul Daniel: Ora de religie nu poate fi inlocuita cu nimic, este STIINTA cea mai profunda

Patriarhul Daniel a declarat, duminica, la Sfanta Liturghie ca ora de Religie nu poate fi inlocuita cu nimic, fiind stiinta cea mai profunda, a legaturii cu Dumnezeu, conform Mediafax.

Parintele Arsenie Boca si cele zece mari invataturi despre taina rugaciunii. Care era cea mai cunoscuta rugaciune pe care o rostea dimineata Sfantul Ardealului

Parintele Arsenie Boca a lasat posteritatii o mostenire spirituala impresionanta, iar vorbele sale despre credinta, rugaciune si milostenie sunt pretuite de milioane de romani, dovada fiind multimile de pelerini care vin sa sa se roage la mormantul sau de la Manastirea Prislop. Cea mai cunoscuta rugaciune a parintelui este cea pe care acesta obisnuia sa o rosteasca dimineata.

PF Daniel: Ora de religie nu poate fi inlocuita. Stiinta legaturii cu Dumnezeu este cea mai profunda

Patriarhul Daniel a declarat, duminica, la Sfanta Liturghie ca ora de Religie nu poate fi inlocuita cu nimic, fiind stiinta cea mai profunda, a legaturii cu Dumnezeu, iar inscrierea la aceasta disciplina este.

Cea mai mare padure de liliac din tara: 20 de hectare inmiresmate. Turistii care ajung in zona pot pasi peste Podul lui Dumnezeu

Padurea de liliac de la Ponoare este cea mai mare rezervatie botanica de acest gen din Romania. Se intinde pe 20 de hectare si se afla in apropierea platformei carstice Ponoare, la circa sase kilometri sud-est de orasul Baia de Arama din judetul Mehedinti.

Cea mai mare scrisoare din Romania, adresata de fanii romani trupei Backstreet Boys

Cea mai mare scrisoare din Romania, cu o lungime de cinci metri si care cuprinde peste 200 de semnaturi si mesaje ale fanilor romani, va fi trimisa membrilor trupei Backstreet Boys, pentru a marca 20 de ani de la infiintarea formatiei.

Coca-Cola a vandut obligatiuni de 8,5 miliarde euro, cea mai mare emisiune a unei companii din SUA

Coca-Cola a vandut obligatiuni in valoare de 8,5 miliarde de euro, aceasta fiind cea mai mare emisiune de obligatiuni denominate in euro realizata vreodata de o companie americana si a doua la nivel global, dupa cea a companiei farmaceutice Roche din 2009, potrivit Mediafax.

Simona Halep, favorita pentru titlul de cea mai buna sportiva din lume in luna februarie. Unde poate fi votata

Intrata in pauza competitionala, dupa ce s-a retras inaintea turneului de la Doha, Simona Halep ramane in centrul atentiei prin popularitatea de care se bucura la nivel mondial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )