Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEOHobbitul: Batalia celor cinci ostiri, cel mai bun weekend de debut din toate timpurile, in Romania

Adevărul Adevărul,
VIDEOHobbitul: Batalia celor cinci ostiri, cel mai bun weekend de debut din toate timpurile, in Romania

PeliculaHobbitul: Batalia celor cinci ostiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armiesa avut cel mai bun weekend de debut din toatetimpurile, in cinematografele din Romania, scrie Pagina de Media. continuă pe Adevărul

Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri, filmul de pe primul loc in SUA, prezent, de vineri, si pe ecranele din Romania

Filmul Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies, al treilea si ultimul din seria Hobbitul/ The Hobbit, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 56,22 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo. com. Pelicula poate fi vizionata si la noi in tara, incepand de vineri, 19 decembrie.

Florentino Perez stie cine va castiga Balonul de Aur: Cristiano Ronaldo e cel mai bun

In luna ianuarie a anului 2015, la Zurich, va fi decernat Balonul de Aur. Florentino Perez, presedintele celor de la Real Madrid, stie deja cine va fi marele castigator: Cristiano Ronaldo este complet, fara indoiala este cel mai bun.

Cel mai bun telefon LG din 2013 primeste Android 5.0 Lollipop

LG G2, cel mai bun telefon LG din 2013 si unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri ale anului trecut, vaprimi in viitorul apropiat Android 5. 0 Lollipop. Android 5. 0 Lollipop isi face aparitia pe un numar din ce in ce mai mare de dispozitive. LG a fost printre primele companii care au lansat actualizarea la cea mai noua versiune a sistemului de operare de la Google. La acest moment, majoritatea modelelor LG G3 ruleaza Android 5. 0 Lollipop, iarpana la finalul anului sunt [].

Cel mai bun an din istoria clubului Real Madrid

Real Madrid a reusit la finalul lui 2014 sa incheie cel mai bun an din istoria sa. Trofeul Cupa Mondiala a cluburilor, pe care l-a castigat in acest week-end, se alatura altor 3 trofee cucerite in acest an.

Noua candidate la Oscarul pentru cel mai bun film strain, proiectate la Bucuresti

Noua dintre filmele propuse la Oscarul pentru cel mai bun film strain pe 2015 vor fi putea fi vazute, la Bucuresti, intre 9 si 15 ianuarie, la Cinema Studio din Capitala. Proiectiile sunt programate cu o saptamana inainte de anuntarea nominalizarilor la cea de-a 87-a editie a trofeelor Academiei americane.

Cum arata echipa ideala de la CE de handbal feminin: Cristina Neagu, cel mai bun inter stanga al competitiei

Campionatul European de handbal feminin s-a incheiat duminica, cu victoria Norvegiei a dispus in finala de Spania). Organizatorii au anuntat echipa ideala a turneului. Printre nominalizate s-a aflat si o jucatoare din Romania: Cristina Neagu fiind desemnata cel mai bun inter dreapta.

Echipa ideala a CE de handbal feminin: o romanca, cel mai bun inter stanga din Europa

Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare a Romaniei la Campionatul European de handbal feminin din Ungaria si Croatia - EURO 2014, a fost aleasa in echipa ideala a competitiei, au anuntat organizatorii.

Cel mai bun cozonac cu mac

Nu stii ce cozonac sa faci? Ce umplutura sa aiba? Nu-i nimic. De-asta suntem noi aici. Sa-ti fim de ajutor si sa-ti dam cateva idei.

VIDEO Hobbitul a castigat batalia la box-office

Filmul Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies, al treilea si ultimul din seria Hobbitul/ The Hobbit, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 56,22 de milioane de dolari.

Telefonul modular de la Google devine mai bun cu noile parteneriate

In 2015 ne asteptam sa vedem foarte multe telefoane modulare. Google il are pe cel mai interesant, iar acum are parteneri noi pentru el.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )