Libnet.ro
UNICEF

18:30

Vietile a 190 de pasageri, in pericol din cauza greselii pilotilor. Coada avionului a atins pista la decolare

Antena3 Antena3,
Vietile a 190 de pasageri, in pericol din cauza greselii pilotilor. Coada avionului a atins pista la decolare

Vietile a 190 de pasageri au fost puse in pericol din cauza calculelor gresite de decolare facute de piloti. Se pare ca coada avionului a lovit pista, potrivit unui raport. Avionul de tip Boeing 737-800,. continuă pe Antena3

Vietile a 190 de pasageri, in pericol din cauza greselii pilotilor. Coada avionului care zbura spre Bucuresti a atins pista la decolare

Vietile a 190 de pasageri au fost puse in pericol din cauza calculelor gresite de decolare facute de piloti. Se pare ca coada avionului a lovit pista, potrivit unui raport. Avionul de tip Boeing 737-800,.

Atentie, parinti! Plamanii copiilor in pericol din cauza unui lucru banal. Aveti mare grija!

Dezvoltarea plamanilor copiilor poate fi afectata de microparticulele de plastic din cauciucurile autovehiculelor eliberate in atmosfera, conform unei investigatii efectuate in Marea Britanie, citata luni de.

ALERTA! Patru pasageri ai unui tren AU MURIT din cauza caldurii extreme

Patru pasageri ai unui tren au murit din cauza caldurii extreme in nordul Indiei. Trenul se deplasa de la Agra, nordul tarii, spre Coimbatore, in sudul Indiei. Vagoanele sunt fara aer consitionat, sunt.

DIN CAUZA CERERII SLABE, Preturile petrolului au scazut cu aproape 2%

Preturile petrolului au scazut miercuri cu aproape 2%, din cauza perspectivei slabe a cererii si a cresterii stocurilor de titei din Statele Unite, in pofida asteptarilor in crestere referitoare la mentinerea restrictiilor de productie de catre OPEC si Rusia, transmite Reuters.

Cristi Borcea, un nou dosar deschis din cauza unei sume uriase. Ce pedeapsa risca

Cristi Borcea are inca un dosar deschis pe numele sau. Afaceristul primeste lovitura peste lovitura. Pentru ce mai este acuzat acum? Nou dosar deschis pe numele lui Borcea Sotul Valentinei Pelinel are parte de clipe extrem de grele. Din pacate pentru acesta, vesti rele continua sa vina. O suma uriasa a ajutat la deschiderea unui .

Murad: Peste 10% dintre cei care aveau rezervari la mare le-au anulat din cauza reparatiilor pe autostrada spre Constanta

Peste 10% dintre turistii care isi facusera rezervari pentru litoralul romanesc le-au anulat din cauza lucrarilor de reparatii care se executa pe Autostrada Soarelui A2), a declarat, marti, presedintele.

Peste 10% dintre turisti si-au anulat rezervarile facute pe litoral din cauza reparatiilor la A2

Peste 10% dintre turistii care isi facusera rezervari pentru litoralul romanesc le-au anulat din cauza lucrarilor de reparatii care se executa pe Autostrada Soarelui A2), a declarat, marti, presedintele Federatiei Patronatelor din Turism, Mohammad.

Economia britanica scade din cauza declinului puternic al productiei fabricilor

Economia britanica s-a contractat in aprilie din cauza celui mai mare declin al productiei fabricilor din ultimii 17 ani, ca urmare a disiparii efectului stocurilor acumulate pentru Brexit si a opririlor planificate ale productiei de catre producatorii de automobile, relateaza Reuters.

ALERTA PE AEROPORT: Zborul a fost AMANAT din cauza unor probleme tehnice! Zeci de oameni, BLOCATI

Agitatie maxima pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta dupa ce pasagerii nu au reusit sa decoleze catre destinatie din pricina unor defectiuni, informeaza ZiuaConstanta. ro. in.

Un sofer a fost la un pas de moarte din cauza unui stranut. Ce s-a intamplat - VIDEO

Un barbat din Tennessee a fost la un pas de moarte dupa un stranut. Acesta se afla la volanul autoturismului sau atunci cand i s-a declansat o criza de stranut. A pierdut rapid controlul asupra volanului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )