Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vietnam: Un baiat de 6 ani a murit dupa ce a fost uitat intr-un autobuz noua ore

România Liberă România Liberă,
Vietnam: Un baiat de 6 ani a murit dupa ce a fost uitat intr-un autobuz noua ore

Un baiat de 6 ani a murit dupa ce a fost uitat singur intr-un autobuz scolar timp de noua ore, ne sp. continuă pe România Liberă

Un barbat a murit dupa ce a fost calcat in picioare de un elefant, in Botswana

Un barbat de 28 de ani a murit dupa ce a fost calcat in picioare de un elefant la Muchenje Safari Lodge, in nord-estul Botswanei, informeaza DPA. Situme Budani, un superintendent local, a declarat ca decedatul .

Un tanar din Focsani a murit dupa ce a mancat la fast-food. Ce spun medicii despre acest caz

Caz socant! Un tanar in varsta de 23 de ani a murit dupa ce a consumat mancare de la un restaurant de tip fast-food. Din nefericire, la cateva ore dupa ce a consumat mancarea, acesta a intrat in stop cardio-respirator si nu a mai putut fi salvat. Un tanar din Focsani a murit dupa ce .

Sfarsit tragic pentru un batran din Neamt. Omul a murit dupa ce a cazut intr-o fantana

Un batran de 87 ani, din localitatea Valeni, a fost scos mort de pompieri dintr-o fantana din localitate, potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al ISU Neamt, Irina Popa. Interventia s-a.

Rutierul Bjorg Lambrecht (Lotto-Soudal) a murit dupa o cazatura, in etapa a treia din Turul Poloniei

Lotto-Soudal a anuntat ca belgianul Bjorg Lambrecht, component al echipei, a decedat dupa o lovitura grava suferita in urma unei cazaturi, in etapa a treia a Turului Poloniei, potrivit AFP.

Un barbat de 80 de ani, tatal unui fost sef din Politia Timis, este acuzat ca a agresat sexual o fata de 6 ani

Un barbat de 80 de ani, din comuna Buces, judetul Hunedoara, este cercetat de procurori, dupa ce ar fi agresat sexual o fata de sase ani, vecina sa, in timp de parintii copilei erau la munca, in camp. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, barbatul este tatal unui fost sef din Politia Timis, schimbat din functie in urma unui scandal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3347 seconds )