Libnet.ro
UNICEF

12:15

LE VIF: Care vor fi consecintele politice ale exploziei din Liban?

Hotnews Hotnews,
 LE VIF: Care vor fi consecintele politice ale exploziei din Liban?

Dubla explozie care a devastat Beirutul, de o violenta inedita in istoria Libanului, a slabit si mai mult o putere foarte contestata, intr-o tara extrem de polarizata si aflata in faliment. Poate aceasta drama sa accelereze caderea guvernului si sa dea un nou impuls revoltei populare care slabise din cauza pandemiei de coronavirus si a crizei economice sau dimpotriva, sa intareasca puterea, sprijinita in special de Hezbollahul pro-iranian?, scrie Le Vif intr-o analiza citata de Rador. Exploziile din Beirut: 16 functionari ai portului au fost retinuti procuror). continuă pe Hotnews

Mireasa filmata in timpul exploziei din Beirut povesteste socul prin care a trecut

Sedinta foto de nunta a unei mirese din Beirut a fost intrerupta de explozia care a ucis peste 130 de oameni, a ranit alti 5000 si a lasat peste 300. 000 de oameni fara locuinte. Iata cum s-a vazut tragicul eveniment prin ochii ei! .

Ludovic Orban, veste buna pentru milioane de romani. Care vor fi primele restaurante deschise in Romania

Ludovic Orban a declarat in cursul zilei de ieri despre posibilitatea de a deschide restaurantele. Acesta considera ca o buna parte dintre patronii HoReCa sunt responsabili, dar ca exista si unii care nu respecta regulile de igiena, punand sanatatea cetatenilor in pericol. Multi patroni HoReCa nu respecta regulile sanitare Premierul sustine ca s-au purtat discutii .

Imagini socante din satelit! Cum arata acum locul exploziei din Beirut

Un crater imens a luat locul unei zone importante din portul orasului Beirut, dupa explozia care a avut loc marti si a fost provocata de o incarcatura de 2750 de tone de azotat, care a sarit in aer. Imaginile surprinse din satelit arata efectele devastatoare ale tragediei in urma careia peste 100 de persoane si-au .

VIDEO De la extaz la agonie: momentul exploziei din Beirut, surprins pe filmul unei nunti

Momentul exploziei devastatoare din Beirut a fost surprins pe film de un cameraman care filma o mireasa in ziua nuntii, pe o strada din capitala Libanului.

Marturiile supravietuitorilor exploziei din Beirut. Imaginile dezastrului care a ingrozit intreaga lume (GALERIE FOTO)

Poporullibanez este in doliu si isi plangevictimele explozieide marti, care a ucis peste 130 de oameni, aranit mai mult de 5000 si a distrus Beirutul. Unda deflgratiei a fost.

Momentul socant al exploziei din Beirut, tragedia care a ucis peste 70 de oameni si a ranit alti 3700 (VIDEO)

O explozie masiva s-a petrecut marti, in zona portului din Beirut. Deflagratia a produs panica in capitala libaneza. Mai multe cladiri din apropiere au fost distruse, ferestele altora au fost sparte de.

Operatorii care vor sa dezvolte retele 5G trebuie sa dovedeasca ca nu se afla sub controlul unui guvern strain, in lipsa unui sistem juridic independent. Conditiile impuse par sa elimine compania Huawei dintre competitori

Solicitarea pentru obtinerea autorizarii de a utiliza tehnologia 5G trebuie sa cuprinda o declaratie pe proprie raspundere care sa ateste ca producatorul nu se afla sub controlul unui guvern strain, in lipsa unui sistem juridic independent, se arata in proiectul de lege privind adoptarea unor masuri referitoare la infrastructuri informatice si de comunicatii de interes national si conditiile implementarii retelelor 5G. Scrisoarea de intentie se depune la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor si se transmite de indata la CSAT, mai arata documentul. in plus, declaratia pe proprie raspundere mai trebuie sa ateste ca producatorul are o structura transparenta a actionariatului, nu are cunostinta de un istoric de conduita corporativa neetica si se supune unui sistem juridic care impune practici corporative transparente.

Klaus Iohannis, ce se va intampla cu parintii in cazul copiilor care vor face scoala online

Intrebat de catre jurnalisti ce se va intampla cu parintii care trebuie sa mearga la serviciu in cazul scenariului potrivit caruia scolile se vor inchide din cauza numarului mare de cazuri, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este in discutie un scenariu similar cu cel pe care l-am avut in starea de urgenta cand parintii vor primi un ajutor pentru a putea sta impreuna cu copiii acasa.

O treime dintre angajati, concediati: care este cel mai afectat domeniu din Romania, in pandemie

La cateva zile dupa ce Ludovic Orban a spus ca doar cateva sute de persoane si-au pierdut locul de munca in ultimele sapte luni, aflam realitatea. Orice persoana care are vreo tangenta cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )