Libnet.ro
UNICEF

09:15

Un viitor digital inseamna mai multe companii inovatoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un viitor digital inseamna mai multe companii inovatoare

Transformarea digitala motiveaza puternic tranzactiile, iar trecerea la un viitor digital inseamna ca vom vedea din ce in ce mai multe companii inovatoare si bazate pe tehnologie, considera Diana Nikolaeva, partener Transaction Advisory Services Ernst and Young Bulgaria si membru al Business Evaluation Board la International Valuations Standards Council IVSC). continuă pe Ziarul Bursa

Ne numaram printre tarile cu cele mai multe imbolnaviri provocate de virusul West Nile

Europa se confrunta cu un val de imbolnaviri cu virusul West Nile, potrivit celor mai recente statistici, conform carora de la inceputul acestui an si pana pe 6 septembrie au fost inregistrate 1. 000 de cazuri de imbolnaviri, cele mai multe in Serbia, Grecia, Italia si Romania.

Lovitura pentru Dragnea: Mai multe mari personalitati au trimis o scrisoare deschisa prin care isi exprima solidaritatea cu Gabriela Firea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, primeste o noua lovitura in razboiul cu Gabriela Firea. Mai multe personalitati din lumea medicala, artistica si culturala au semnat o scrisoare deschisa prin care isi.

Mai multe strazi din Barcelona au fost inundate dupa o ploaie abundenta

Mai multe strazi din Barcelona au fost inundate dupa o ploaie extrem de abundenta. in unele cartiere, precipitatiile au atins 86 de litri pe metru patrat, in mai putin de 30 de minute. Potopul, insotit de.

Top 10 cele mai mari companii din lume in ultimele cinci decenii

Amazon a ajuns saptamana trecuta sa valoreze peste 1 trilion de dolari, devenind a doua companie din lume, dupa Apple, care depaseste acest prag. Cititi in continuare care au fost cele mai mari 10 companii din lume in fiecare din ultimele cinci decenii.

Care sunt avantajele sistemului dual de invatamant. Mai mult interes din partea elevilor, mai multe firme interesate sa finanteze viitorii angajati la Sibiu

Interesul pentru clasele constituite in sistem dual la Sibiu este mai sporit decat anul trecut, iar numarul firmelor care ofera burse elevilor, care dupa absolvire pot deveni angajatii lor, este mai mare.

Scandal intre doua clanuri intr-un club din Buzau: Mai multe persoane au ajuns la spital(VIDEO)

Din club direct la sectia de Politie. Politistii din Buzau au deschis o ancheta dupa ce doua clanuri s-au luat la bataie la iesirea din club. Mai multi tineri au avut nevoie de ingriji medicale, in urma.

Mai multe personalitati si exprima sustinerea fata de Gabriela Firea: Ceea ce s-a realizat trebuie aparat / Perfomantele doamnei Primar General trebuie continuate

Mai multi artisti, academicieni si sportivi si-au exprimat sustinerea fata de primarul general al Capitalei intr-o scrisoare deschisa. Oameni precum Alexandru Arsinel, Monica Davidescu, Sanda Ladosi, Elisabeta Lipa, Ilie Nastase, Eugen Simion si Constantin Balaceanu Stolnici o lauda pe Gabriela Firea pentru viziunea clara in ceea ce priveste viata culturala si sportiva a Capitalei, dar si pentru ca nu a avut vreo interventie care sa cenzureze in vreun fel produsul cultural-artistic.

UPDATE VIDEO Avioane militare rusesti si siriene au atacat mai multe orase din provincia Idlib, din Siria / ONG: Bombardamentele ruse, cele mai intense din ultimele 30 de zile

Avioane militare rusesti si siriene au atacat sambata orasele din provincia Idlib, din Siria, la o zi dupa summitul presedintilor Turciei, Iranului si Rusiei, care nu au reusit sa se puna de acord asupra unei incetari a focului care ar impiedica o ofensiva sustinuta de Rusia. UPDATE: Bombardamentele ruse efectuate sambata in Idlib sunt cele mai intense din ultimele 30 de zile, afirma Observatorul sirian pentru drepturile omului, organizatie neguvernamentala cu sediul la Londra.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )