Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viitorul - Dinamo 0-0: play-off-ul pacii! Echipa lui Hagi a pierdut locul 1. Decizie-surpriza la Dinamo

Adevărul Adevărul,
Viitorul - Dinamo 0-0: play-off-ul pacii! Echipa lui Hagi a pierdut locul 1. Decizie-surpriza la Dinamo

Formatia din Ovidiu si-a aratat vulnerabilitatea in fata echipelor tari in timpul sezonului regulat, pierzand cel putin un meci cu toate gruparile care, ulterior, au terminat intre primele 6. continuă pe Adevărul

Liga 1, play-off: FC Steaua - CFR Cluj 2-0/ Victorie obtinuta pe final de meci

FC Steaua s-a impus pe teren propriu contra celor de la CFR Cluj, scor 2-0, in primul meci din play-off-ul Ligii 1. Echipa pregatita de Laurentiu Reghecampf a urcat pe prima pozitie in clasament, la un punct distanta de Viitorul.

Liga I, play-off FC Viitorul - FC Dinamo 0-0/ FCSB trece pe prima pozitie

Viitorul lui Gica Hagi si Dinamo Bucuresti au remizat, luni seara, la Constanta, in ultimul meci al primei etape din play-off. FCSB este marea castigatoare a etapei si urca pe primul loc, la egalitate de puncte cu Viitorul, fiecare avand 27 de puncte. Dinamo ramane pe locul 6 cu 22 de puncte.

Viitorul lui Hagi pierde primul loc in Liga 1 dupa o remiza alba cu Dinamo in prima etapa din play-off

Debut cu ghinion pentru echipa lui Gica Hagi in playoff. Viitorul Constanta nu a reusit sa invinga Dinamo in prima etapa a play-off-ului, pe teren propriu, si a pierdut sefia clasamentului.

Liga 1, play-off: Astra Giurgiu - CS U Craiova 0-0/ Oltenii au oprit seria de victorii a campioanei

Dupa o serie de opt victorii consecutive in Liga 1, Astra Giurgiu a terminat la egalitate cu CS Universitatea Craiova, scor 0-0, sambata seara, pe teren propriu, in primul meci din play-off.

Azi incepe lupta din play-off pentru titlu! Hagi, Contra, Multescu si Miriuta, in fata unei premiere

Despartite de maxim cinci puncte, cele sase echipe din play-off incep de sambata lupta pentru titlu. Castigarea campionatului ar fi o premiera pentru Hagi, Miriuta, Contra si Multescu.

Play-off: meci egal intre Voluntari si Pandurii

Formatia FC Voluntari a terminat la egalitate, scor 1-1 1-1), meciul disputat duminica, pe teren propriu, in compania echipei Pandurii Targu Jiu, in prima etapa a play-out-ului Ligii I.

Play-off: spectacol fara goluri in meciul dintre Astra si CSU Craiova

Play-offul Ligii I a debutat cu un meci nul intre Astra si CSU Craiova, scor 0-0. Oltenii au avut marile ocazii ale primei reprize, gazdele au dominat partea a doua.

Play-off: spectacol fara goluri in meciul dintre Astra si CSU Craiova. Declaratiile celor doi antrenori

Play-offul Ligii I a debutat cu un meci nul intre Astra si CSU Craiova, scor 0-0. Oltenii au avut marile ocazii ale primei reprize, gazdele au dominat partea a doua.

CSM Poli Iasi a invins Concordia Chiajna, scor 3-1, in play-out-ul Ligii I

Formatia CSM Poli Iasi a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Concordia Chiajna, intr-un meci din prima etapa a play-out-ului Ligii I, joc disputat pe o ploaie torentiala.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )