Libnet.ro
UNICEF

01:05

O viitura pe Slanic izoleaza trei sate din Lopatari, pentru a treia oara intr-o luna

Adevărul Adevărul,
O viitura pe Slanic izoleaza trei sate din Lopatari, pentru a treia oara intr-o luna

La Lopatari, in judetul Buzau, apele involburate ale raului Slanic au dislocat pentru a treia oara in mai putin de o luna tuburile care asigura accesul rutier dinspre centrul localitatii catre satele de pe malul drept. continuă pe Adevărul

Cod rosu de inundatii in trei judete din Romania, valabil in cursul zilei de marti

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis in dimineata zilei de marti, 5 ianuarie, un cod rosu de inundatii, pentru mai multe raruri din judetele Gorj, Valcea si Mehedinti.

Pasii pentru adoptia unui copil. Ce trebuie sa faca parintii din Romania pentru acest vis

In prezent, multe familii se confrunta cu problema conceperii unui copil. Principalele probleme care apar sunt: infertilitatea, problemele de sanatate sau incompatibilitatea dintre parteneri. Aceasta problema poate fi remediata prin adoptie. in Romania, numarul copiilor abandonati, atat la nastere cat si in spitale si maternitati, creste la cote alarmante. Prin adoptie, copiilor li se ofera .

Prahova: Amenzi de 3.000 de lei, aplicate turistilor din Sinaia pentru nepurtarea mastii de protectie

Jandarmii prahoveni au aplicat, sambata, amenzi de 3. 000 de lei pentru nepurtarea mastii de protectie unora dintre turistii care intentionau sa urce pe partiile de altitudine din Sinaia.

Cate amenzi a dat Politia in prima zi din an pentru nepurtarea mastii. Cifra e colosala

S-a aflat cate amenzi a dat Politia Romana in prima zi din an pentru nepurtarea mastii de protectie. Cifra este una colosala si poate fi aflata din randurile de mai jos. Foarte multi romani au inceput anul stangul, din pacate. Mii de romani au fost amendati in prima zi a acestui an pentru ca nu .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )