Libnet.ro
UNICEF

08:15

Viktor Ianukovici, suspectat de SPALARE DE BANI in Elvetia

Antena3 Antena3,
Viktor Ianukovici, suspectat de SPALARE DE BANI in Elvetia

Viktor Ianukovici, presedintele ucrainean inlaturat de la putere, este suspectat de spalare de bani in Elvetia, iar Ministerul Public al Confederatiei MPC) analizeaza in prezent situatia sa, scrie. continuă pe Antena3

Viktor Ianukovici, suspectat de spalare de bani in Elvetia

Viktor Ianukovici, presedintele ucrainean inlaturat de la putere, este suspectat de spalare de bani in Elvetia, iar Ministerul Public al Confederatiei MPC) analizeaza in prezent situatia sa, relateaza AFP.

Viktor Ianukovici, suspectat de spalare de bani in Elvetia.

Viktor Ianukovici, presedintele ucrainean inlaturat de la putere, este suspectat de spalare de bani in Elvetia, iar Ministerul Public al Confederatiei MPC) analizeaza in prezent situatia sa, relateaza AFP, citata de Mediafax. Informatia, aparuta in presa elvetiana si germana, a fost confirmata sambata pentru AFP. MPC confirma faptul ca a primit o comunicare de la MROS Biroul elvetian de Combatere a Spalarii Banilor) cu privire la suspiciuni de spalare de bani si eventuale acte de coruptie .

Procurorii din Kiev au deschis noi dosare penale pe numele lui Viktor Ianukovici

Procurorii ucraineni au deschis noi dosare penale pe numele presedintelui fugar, Viktor Ianukovici. Acesta este acuzat printre altele de acapararea neconstitutionala a puterii, extremism si spalare de bani. Procuroru.

Miliardarul ucrainean Dmytro Firtash, arestat de FBI la Viena: El era un apropiat al lui Viktor Ianukovici

Miliardarul ucrainean Dmytro Firtash a fost arestat in noaptea de miercuri spre joi la Viena, transmite agentia de presa austriaca, potrivit kyivpost. com. Firtash, in varsta de 48 de ani, un apropiat al clanului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )