Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIKTOR ORBAN: Ungaria s-a opus prin veto bugetului UE din cauza santajului privind migratia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIKTOR ORBAN: Ungaria s-a opus prin veto bugetului UE din cauza santajului privind migratia

Ungaria s-a opus prin veto bugetului pentru 2021-2027 si fondului de recuperare post-coronavirus ale Uniunii Europene pentru ca ele ar fi fortat-o sa accepte migratia, a declarat astazi premierul Viktor Orban. continuă pe Ziarul Bursa

Ungaria si Polonia au blocat prin veto bugetul multianual al UE, ca riposta la conditionarea banilor

Ungaria si Polonia au blocat prin veto o decizie esentiala privind bugetul multianual al UE, in cadr.

De ce a dat Ungaria veto pe bugetul UE. Ce a spus premierul Viktor Orban

Ungaria ablocat prin vetobugetul Uniunii Europene 2021-2027 si fondul de redresare post-coronavirus pentru ca ar fi fortat-o sa accepte imigratia, a declarat prim-ministrul ungar Viktor Orban, miercuri,.

Ungaria lui Viktor Orban se pregateste sa infrunte administratia Biden

Odata cu revenirea la putere a democratilor la Washington, opozantii premierului ungar Viktor Orban spera la o intensificare a presiunilor asupra Budapestei, deja pregatita de o infruntare la fel ca imediat dupa 2010, comenteaza AFP citata de Agerpres. Prin respingerea refugiatilor, aversiunea fata de echilibrul de puteri si apetenta pentru fake news, stilul controversat de guvernare al prim-ministrului ungar, deja in conflict cu Bruxellesul, il apropia de presedintele american republican Donald Trump, perdant in alegerile din noiembrie.

Desi si-a petrecut luna de miere in Ungaria, Joe Biden nu-l va menaja pe premierul Viktor Orban

Pierderea alegerilor prezidentiale in SUA de catre Donald Trump il priveaza pe premierul iliberal de la Budapesta, Viktor Orban, de un aliat important pe scena internationala. Noul presedinte i-a criticat in dese randuri stilul autoritar de conducere. Totusi, Biden cunoaste din 1977 Ungaria, unde si-a petrecut luna de miere dupa casatoria cu viitoarea prima doamna, Jill Biden.

Ruptura in Uniunea Europeana. Ungaria si Polonia au blocat prin veto bugetul multianual

Ungaria si Polonia au blocat, luni dupa-amiaza, o procedura necesara adoptarii Bugetului multianual comunitar si Planului european de relansare economica, potrivit unor surse diplomatice de la Bruxelles.

Ungaria si Polonia blocheaza prin veto bugetul european si planul de relansare post-covid

Ungaria si Polonia au blocat prin veto, luni, adoptarea proiectului bugetului Uniunii Europene aferent perioadei 2021-2027 si a finantarilor in curs, in cadrul unei reuniuni la nivel de ambasadori, a anuntat presedintia germana a Consiliului European, provovand o criza in UE in toiul celui de-al doilea val al pandemiei covid-19, relateaza Reuters si AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )