Libnet.ro
UNICEF

19:46

Viktor Orban, AVERTISMENT DUR pentru Bruxelles, dupa castigarea alegerilor: Lucrurile nu mai pot continua asa

B1 B1,
Viktor Orban, AVERTISMENT DUR pentru Bruxelles, dupa castigarea alegerilor: Lucrurile nu mai pot continua asa

Premierul Ungariei, nationalistul Viktor Orban, iesit intarit dupa ce a obtinut o victorie zdrobitoare in alegerile legislative de duminica, a avertizat luni Uniunea Europeana ca lucrurile nu mai pot continua. continuă pe B1

Alegeri parlamentare in Ungaria: Viktor Orban promite ca va lupta pentru tara sa. UE nu este la Bruxelles. Este la Berlin, Budapesta, Praga si Bucuresti

Premierul nationalist de dreapta Viktor Orban a promis ca va lupta pentru Ungaria, duminica, dupa ce a votat la alegerile parlamentare, la care partidul sau, Fidesz, este favorit, relateaza Reuters.

Alegeri Ungaria. Viktor Orban: UE nu este la Bruxelles. UE se afla la Berlin, la Budapesta, la Praga si la Bucuresti

Miza alegerilor parlamentare care se desfasoara duminica in Ungaria este viitorul tarii, a declarat premierul in exercitiu Viktor Orban, dupa ce a votat intr-un cartier select din Budapesta in cursul.

Alegeri Ungaria. Viktor Orban: UE nu este la Bruxelles, UE este la Berlin, la Budapesta, la Praga si la Bucuresti (VIDEO)

Maghiarii voteaza duminica in cadrul unor alegeri parlamentare in care premierul Viktor Orban este dat ca mare favorit sa obtina un al treilea mandat de premier. 8,2 milioane de cetateni ungari sunt asteptati.

Viktor Orban, dupa rezultatele partiale in alegerile legislative: Am castigat! Va multumesc ca ati avut incredere in noi!

Premierul Viktor Orban, care se pregateste pentru un nou mandat de prim-ministru al Ungariei, s-a adresat alegatorilor, duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor partiale care arata ca partidul sau, Fidesz, a obtinut 49,5% din voturi, si a multumit pentru increderea acordata si celor care s-au rugat pentru partidul sau.

Comisia Europeana, mesaj dupa realegerea lui Viktor Orban: Ungaria sa apere valorile comune UE

In primul mesaj transmis dupa victoria zdrobitoare obtinuta de Viktor Orban si partidul sau, Fidesz, Comisia Europeana a cerut Uniunii Europene sa contribuie la apararea valorilor Uniunii Europene. UE este.

Stop Soros, prima legea adoptata in noul mandat al lui Viktor Orban va viza interzicerea filantropistului

Premierul Viktor Orban nu isi uita obsesia pentru miliardarul George Soros nici dupa finalizarea campaniei electorale in care a obtinut al treilea mandat cu un mesaj anti-migranti, anti-Soros si.

La ce sa se astepte Europa dupa victoria zdrobitoare in alegeri a premierului iliberal Viktor Orban VIDEO

Viktor Orban si coalitia sa Fidesz-KDNP au castigat alegerile generale de duminica si si-au asigurat o majoritatea constitutionala de doua treimi in parlament. Viktor Orban va incepe astfel un al treilea mandat consecutiv de premier, care ar putea dura pana in 2022.

VIDEO La ce sa se astepte Europa dupa victoria zdrobitoare in alegeri a premierului liberal Viktor Orban

Viktor Orban si coalitia sa Fidesz-KDNP au castigat alegerile generale de duminica si si-au asigurat o majoritatea constitutionala de doua treimi in parlament. Viktor Orban va incepe astfel un al treilea mandat consecutiv de premier, care ar putea dura pana in 2022.

Alegeri parlamentare in Ungaria: Viktor Orban, favorit pentru un nou mandat

Viktor Orban, prim-ministrul nationalist de dreapta, este favorit pentru un al treilea mandat in alegerile parlamentare de duminica, dupa ce a inregistrat doua victorii rasunatoare in 2010 si 2014. Votantii maghiari vor alege 199 de membri in Parlament, intr-o singura runda de alegeri.

Viktor Orban avertizeaza Uniunea Europeana: Lucrurile nu pot continua asa!

Premierul Ungariei, nationalistul Viktor Orban, iesit intarit dupa ce a obtinut o victorie zdrobitoare in alegerile legislative de duminica, a avertizat luni Uniunea Europeana ca lucrurile nu mai pot continua.

ştiri de la B1

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2788 seconds )