Libnet.ro
UNICEF

16:15

Viktor Orban: Cei mai multi dintre imigrantii ilegali nu sunt refugiati, ci au pornit catre Europa in speranta ca vor gasi un trai mai bun

B1 B1,
Viktor Orban: Cei mai multi dintre imigrantii ilegali nu sunt refugiati, ci au pornit catre Europa in speranta ca vor gasi un trai mai bun

Premierul ungar Viktor Orban a declarat la Bruxelles ca cei mai multi imigranti clandestini vin in Europa in cautarea unui trai mai bun, nu pentru ca sunt refugiati de razboi, transmit agentiile Reuters, DPA. continuă pe B1

Viktor Orban: Majoritatea imigrantilor vin in Europa doar pentru un trai mai bun

Cei mai multi dintre imigrantii sositi clandestin in Europa nu sunt refugiati, ci persoane care vin in Uniunea Europeana doar pentru un nivel de trai mai bun, a declarat joi la Bruxelles premierul ungar Viktor Orban.

Datoria Moldovagaz fata de Gazprom este de 6,2 mld. dolari, cat PIB-ul Republicii Moldova, dar cei mai multi bani sunt datorati de Tiraspol

Datoria societatii pe actiuni Moldovagaz fata de compania rusa Gazprom se apropie in prezent la 6,2 miliarde de dolari o suma echivalenta cu Produsul Intern Brut al Republicii Moldova, relateaza portalul Mold-street, citat de europalibera. org.

Viktor Orban, declaratii socante la Bruxelles: Imigrantii, o problema germana, NU europeana

Actuala criza a imigratiei si a refugiatilor nu este o problema europeana, ci una germana, pentru ca niciun imigrant nu vrea sa ramana in Ungaria, toti vor sa mearga in Germania, a declarat joi .

Premierul Ungariei: Multi imigranti nu fug de razboaie, ci vin in Europa doar pentru un trai mai bun

Cei mai multi dintre imigrantii sositi clandestin in Europa nu sunt refugiati, ci persoane care vin in Uniunea Europeana doar pentru un nivel de trai mai bun, a declarat joi la Bruxelles pre.

Numele pe care il avem ne poate influenta succesul: ce au in comun cei mai multi oameni cu functii de conducere

Numele nostru ne poate influenta sansele de reusita, dar si personalitatea, spun sociologii, care au analizat mai multe cercetari in acest domeniu.

Viktor Orban, despre criza imigrantilor: E mai mult o problema a Germaniei, decat a UE (...) Europa trebuie sa inteleaga ca cei care sunt invadati, nu mai pot primi pe nimeni. Si acum e o invazie

Premierul ungar, Viktor Orban, a aparat modul in care guvernul sau s-a ocupat de valul fara precedent de imigranti. Acesta a precizat ca majoritatea imigrantilor vor in Germania si ca este mai mult o.

Viktor Orban: Criza refugiatilor nu este a Europei, ci a Germaniei

Cetatenii europeni, inclusiv cei ungari, se tem pentru ca liderii europeni nu sunt capabili sa gestioneze criza imigrantilor, care nu este o problema europeana, ci germana, a declarat joi premierul ungar, Viktor Orban, intr-o conferinta comuna cu presedintele Parlamentului European, Martin Schulz. Acesta i-a cerut lui Orban sa contribuie la gasirea unei solutii europene comune la criza refugiatilor, nu sa arunce mingea in curtea Germaniei.

Viktor Orban: Refugiatii in majoritatea lor, sunt musulmani. Este o problema importanta, intrucat Europa si identitatea europeana au radacini crestine

Afluxul de refugiati, in majoritatea lor musulmani, constituie o amenintare pentru identitatea crestina a Europei, apreciaza premierul ungar Viktor Orban, intr-un articol publicat joi in cotidianul german.

Viktor Orban: Afluxul de refugiati ameninta identitatea crestina a Europei

Afluxul de refugiati, in majoritatea lor musulmani, reprezinta o amenintare pentru identitatea crestina a Europei, apreciaza premierul ungar Viktor Orban, intr-un articol publicat joi in cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung.

intalnire intre Viktor Orban si liderii europeni, la Bruxelles, pe tema crizei imigrantilor

Premierul ungar, Viktor Orban s-a intalnit, joi, la Bruxelles, cu liderii europeni, pentru a dezbate problema imigrantilor, in contextul in care mii de refugiati au blocat gara din Budapesta, conform BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2577 seconds )