Libnet.ro
UNICEF

10:15

Viktor Orban: Criza refugiatilor nu este a Europei, ci a Germaniei

Adevărul Adevărul,
Viktor Orban: Criza refugiatilor nu este a Europei, ci a Germaniei

Cetatenii europeni, inclusiv cei ungari, se tem pentru ca liderii europeni nu sunt capabili sa gestioneze criza imigrantilor, care nu este o problema europeana, ci germana, a declarat joi premierul ungar, Viktor Orban, intr-o conferinta comuna cu presedintele Parlamentului European, Martin Schulz. Acesta i-a cerut lui Orban sa contribuie la gasirea unei solutii europene comune la criza refugiatilor, nu sa arunce mingea in curtea Germaniei. continuă pe Adevărul

Viktor Orban, despre criza imigrantilor: E mai mult o problema a Germaniei, decat a UE (...) Europa trebuie sa inteleaga ca cei care sunt invadati, nu mai pot primi pe nimeni. Si acum e o invazie

Premierul ungar, Viktor Orban, a aparat modul in care guvernul sau s-a ocupat de valul fara precedent de imigranti. Acesta a precizat ca majoritatea imigrantilor vor in Germania si ca este mai mult o.

Viktor Orban: Refugiatii in majoritatea lor, sunt musulmani. Este o problema importanta, intrucat Europa si identitatea europeana au radacini crestine

Afluxul de refugiati, in majoritatea lor musulmani, constituie o amenintare pentru identitatea crestina a Europei, apreciaza premierul ungar Viktor Orban, intr-un articol publicat joi in cotidianul german.

Viktor Orban: Afluxul de refugiati ameninta identitatea crestina a Europei

Afluxul de refugiati, in majoritatea lor musulmani, reprezinta o amenintare pentru identitatea crestina a Europei, apreciaza premierul ungar Viktor Orban, intr-un articol publicat joi in cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Mircea Badea: Utilizatorii Facebook, mai impresionati de leul Cecil decat de criza refugiatilor

Utilizatorii de pe Facebook nu sunt la fel de impresionati de criza refugiatilor pe cat au fost de leul Cecil, impuscat de un medic dentist, a spus Mircea Badea. Am un apel pentru cetatenii de pe Facebook.

Iohannis, intalnire la Cotroceni cu vicepremierul Slovaciei. Criza refugiatilor, pe masa discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Cotroceni, pe Miroslav Laj269;ak, vicepremier si ministru al Afacerilor Externe al Slovaciei, pentru a discuta despre criza refugiatilor si situatia din Ucraina.

Angela Merkel, ingrijorata de problema refugiatilor: Este necesar ca Europa sa actioneze ca intreg

Cancelarul german Angela Merkel a indemnat statele UE, luni, sa impartasesca responsabilitatea in criza refugiatilor cu care se confrunta Europa, avertizand ca esecul in gasirea unui raspuns comun ar.

Ce spune Ponta despre criza refugiatilor

Ponta a mai anuntat ca a vorbit cu presedintele Iohannis si cu vicepremierul Oprea despre criza refugiatilor si ca probleme va fi transata intr-o sedinta a CSAT.

Australia sfatuieste statele europene sa lanseze atacuri aeriene impotriva Statului Islamic in Irak si Siria, pentru a opri criza refugiatilor

Australia sfatuieste tarile europene, prin vocea ministrului de Externe Julie Bishop, sa lanseze atacuri aeriene impotriva Statului Islamic atat in Irak cat si in Siria, in incercarea de a opri criza refugiatilor care vin in Europa, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres. Oficialul australian considera ca eventuale bombardamente impotriva gruparii Statul Islamic reprezinta solutia prin care Europa ar putea pune capat unei crize de proportii globale.

Viktor Orban: Cei mai multi dintre imigrantii ilegali nu sunt refugiati, ci au pornit catre Europa in speranta ca vor gasi un trai mai bun

Premierul ungar Viktor Orban a declarat la Bruxelles ca cei mai multi imigranti clandestini vin in Europa in cautarea unui trai mai bun, nu pentru ca sunt refugiati de razboi, transmit agentiile Reuters, DPA.

Viktor Orban: Majoritatea imigrantilor vin in Europa doar pentru un trai mai bun

Cei mai multi dintre imigrantii sositi clandestin in Europa nu sunt refugiati, ci persoane care vin in Uniunea Europeana doar pentru un nivel de trai mai bun, a declarat joi la Bruxelles premierul ungar Viktor Orban.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )