Libnet.ro
UNICEF

16:15

Viktor Orban cere oprirea a 130.000 de imigranti care sunt in deja spatiul UE dupa ce au intrat prin Turcia

Hotnews Hotnews,
 Viktor Orban cere oprirea a 130.000 de imigranti care sunt in deja spatiul UE dupa ce au intrat prin Turcia

Ungaria va apara frontierele externe ale Uniunii Europene, a declarat miercuri premierul Viktor Orban, cerand oprirea urgenta a 130. 000 de imigranti extracomunitari care au patruns deja din Turcia in tari europene. continuă pe Hotnews

Curs valutar BNR pentru marti, 3 martie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile monedelor internationale pentru azi, 3 martie? Cum a fost evolutia Indicelui ROBOR in ultimele luni? Curs valutar BNR pentru marti, 3 martie Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat un nou curs valutar. Noile cotatii ale monedelor de circulatie internatonala .

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a introdus cenzura pentru presa: lista subiectelor care necesita aprobare de sus

Mailuri interne ale redactorilor seniori catre jurnalistii din cadrul mediei de stat din Ungaria arata cum sunt cenzurate stirile legate de subiecte politice sensibile precum migratia. Pe listele interzise sunt si materialele organizatiilor pentru drepturile omului care ating mai ales aceste teme.

Bani pentru romani: Poti lua MII DE EURO! Care sunt conditiile

De la 1 martie s-a dat startul pentru depunerea de proiecte ce pot obtine finantari de zeci de mii de euro. Este vorba despre un program de finantare, care isi propune sa sustina pana la 130 de proiecte si a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )