Libnet.ro
UNICEF

07:30

Bani pentru romani: Poti lua MII DE EURO! Care sunt conditiile

B1 B1,
Bani pentru romani: Poti lua MII DE EURO! Care sunt conditiile

De la 1 martie s-a dat startul pentru depunerea de proiecte ce pot obtine finantari de zeci de mii de euro. Este vorba despre un program de finantare, care isi propune sa sustina pana la 130 de proiecte si a. continuă pe B1

Ce a patit o mama din Oradea care a refuzat sa dea bani pentru cadoul invatatoarei. Reactia parintilor de pe grupul de WhatsApp

Traditia strangerii de bani pentru profesori e veche in Romania. Nu s-a schimbat nimic de pe vremea lui Ceausescu incoace. Elevii de ieri sunt acum parinti si perpetueaza aceleasi comportamente cu care au crescut si ei. Invitata sa paraseasca clasa pentru ca n-a dat bani pentru alfabetar intr-o Romanie in care invatamantul e gratuit Sarbatorile .

De ce trebuie sa ai cauciucurile de iarna pe timpul primaverii. in ce conditii poti lua amenda

Dupa cum se poate observa, deja a venit, in cele din urma, primavara. Noul Cod Rutier, pe 2020, vine cu modificari inclusiv pe aceasta speta, iar cine nu se conformeaza noilor reguli risca amenzi usturatoare. De ce trebuie sa ai cauciucurile de iarna pe timpul primaverii Conform normelor, intrate in vigoare, inca din anul 2011, .

O mamica din Oradea a refuzat sa dea bani pentru cadouri. Reactia celorlalti parinti este de-a dreptul tulburatoare: Este inadmisibil!

Caz fara precedent la Oradea. O mamica a refuzat sa dea bani pentru cadouri, iar reactia celorlalti parinti este de-a dreptul socanta.

Handbal masculin: Dinamo, calificata in optimile Ligii Campionilor. Ghinion pentru romani, in returul cu PSG

Dinamo Bucuresti a intrat in istoria handbalului masculin romanesc, dupa calificarea in optimile Ligii Campionilor. Trupa din Stefan cel Mare ar putea avea insa mari probleme in optimi, cu bogatii de la PSG. Calificare istorica pentru Dinamo Elevii lui Constantin Stefan si-au luat revansa in fata lui Sporting, dupa ce in sezonul trecut, in aceeasi .

BANI mai MULTI, pe langa PENSIE, pentru ROMANI! Vestea asteptata de milioane de oameni

Vesti bune pentru unii angajati romani. Si anume, din ce in ce mai multi angajatori au inceput sa le ofere angajatilor bani in plus la pensie, ca beneficiu extrasalarial. Fiind o cheltuiala deductibila,.

Anca Pandrea, moment special pentru Iurie Darie. Gestul emotionant pe care l-a facut actrita

Anca Pandrea este, din data de 9 noiembrie 2012, o durere si un dor. Nu a fost de ajuns sa isi transforme casa in Muzeul Iurie Darie pentru a-l avea aproape, astfel ca pe 14 martie, cand actorul ar fi implinit 91 de ani, a organizat ceva special pentru a-i cinsti memoria. Anca Pandrea, moment .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )