Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viktor Orban a construit cea mai mare masina de propaganda din Europa

Adevărul Adevărul,
Viktor Orban a construit cea mai mare masina de propaganda din Europa

Premirul Viktor Orban are controlul deplin asupra mass-mediei nationale. in timp ce televiziunile generaliste, inclusiv RTL Klub, raman cele mai vizionate canale din Ungaria, mass-media pro-guvernamentala domina pe segmentul de stiri, sustinut de publicitatea generoasa de la stat. Orban a construit cea mai mare masina de propaganda din Europa - cuprinzand posturi TV, ziare, radiouri si situri de stiri, noteaza Bloomberg. continuă pe Adevărul

Nepotul exploratorului Jacques Cousteau dezvaluie cea mai mare statie de cercetare subacvatica

Fabien Cousteau, nepotul celebrului explorator Jacques-Yves Cousteau, si designerul industrial Yves Behar vor sa construiasca cea mai mare statie de cercetare subacvatica, la 20 de metri sub suprafata Marii Caraibelor.

Twitter, cea mai mare crestere anuala a utilizatorilor zilnici

Twitter a raportat cea mai mare crestere anuala a numarului de utilizatori zilnici din istoria sa, 3.

EUROPA: Cea mai vanduta masina electrica din H1 este Renault Zoe

Renault SA a produs un soc cu vanzarile sale, saptamana aceasta, tuturor celor care au acordat atentie doar la stocul Tesla Inc. Modelul Zoe este cel mai vandut vehicul electric din Europa in prima jumatate a anului, scrie Bloomberg.

Twitter a inregistrat cea mai mare crestere anuala a utilizatorilor zilnici din istoria companiei

Cresterea a fost determinata in primul rand de factori externi, precum masurile de distantare sociala impuse de autoritati si discutiile intense legate de pandemia de Covid-19.

Vreme instabila in cea mai mare parte a tarii, pana maine dimineata

Fenomene meteo de instabilitate atmosferica accentuata sunt prognozate in majoritatea regiunilor pan.

Prognoza meteo, azi, 24 iulie 2020. Vreme calda si instabilitate atmosferica in cea mai mare parte a teritoriului

Pentru ziua de azi, meteorologii au emis o informare meteo de vreme instabila, valabila pe intre gteritoriul tarii, pana la 25 iulie, ora 10:00. in special in zonele de deal si de munte, dar si in centrul.

CORONAVIRUS |Coreea de Sud: Cel mai mare bilant zilnic de noi imbolnaviri de la sfarsitul lunii martie

Coreea de Sud a raportat sambata 113 noi cazuri de coronavirus, cea mai mare crestere zilnica de infectari inregistrata din data de 31 martie. Astfel, bilantul total al imbolnavirilor de SARS-CoV-2 pe.

Protest in Ungaria, dupa demisiile in masa de la principalul site independent de stiri din tara. Peste 70 de angajati acuza guvernul Viktor Orban ca vrea sa acapareze publicatia

Majoritatea jurnalistilor de la Index, cel mai mare site independent de stiri din Ungaria, au demisionat la cateva zile distanta de momentul in care editorul-sef a fost indepartat din functie. in replica,.

Obsesia Trianonului. Cum se foloseste Viktor Orban de ungurii de peste granite

Publicatia franceza Le Monde a facut un amplu reportaj in Ardeal, pe urmele relatiilor dintre Viktor Orban si maghiarii din Romania, pentru a vedea daca si acestia au Obsesia Trianonului. Publicatia scrie ca Viktor Orban isi galvanizeaza electoratul interpeland multimea despre nedreptatile trecutului si despre acel diktat de la Trianon care a lasat cateva milioane de maghiari intre granitele tarilor vecine.

Viktor Orban, dupa summitul european: Exista state in UE care urasc Ungaria, pentru ca se opune migratiei, si vor sa introduca un mecanism financiar de santaj

Premierul Viktor Orban este de parere ca exista tari in UE care urasc Ungaria pentru ca nu le permite sa-si impuna politica privind migratia, iar aceste state au dorit sa introduca un mecanism.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )