Libnet.ro
UNICEF

14:30

Viktor Orban. Cum a ajuns un militant impotriva totalitarismului sa imbratiseze ultranationalismul

Adevărul Adevărul,
Viktor Orban. Cum a ajuns un militant impotriva totalitarismului sa imbratiseze ultranationalismul

Intr-un interviu cuprinzator publicat in The Atlantic, intelectualul francez Bernard-Henri Levy vorbeste cu liderul ungar Viktor Orban despre cele mai spinoase abordari ale politicii sale: problema migratiei, viziunea asupra democratiei, relatia cu Rusia si Turcia si rolul pe care Ungaria il are in Europa. continuă pe Adevărul

VIDEO Trump l-a laudat pe Viktor Orban: Probabil este ca mine, un pic controversat, dar e OK. A facut o treaba fantastica

Presedintele american Donald Trump l-a laudat pe premierul Ungariei, Viktor Orban, pe care l-a primit luni la Casa Alba, intr-o vizita oficiala, prima din ultimii 14 ani a unui inalt oficial ungar. Trump a spus ca acesta a facut o treaba excelenta aparandu-si tara in fata valului de imigranti.

Trump, aprecieri fata de Viktor Orban la Casa Alba: Este un om respectat

Donald Trump si-a exprimat aprecierea fata de Viktor Orban intr-o conferinta de presa care a marcat debutul primei vizite oficiale la Casa Alba dupa multi ani in care controversatul premier al Ungariei a fost tinut la distanta in ciuda eforturilor sale de a schimba aceasta stare de lucruri.

Premierul Ungariei, primire calduroasa la Casa Alba! Presedintele Trump catre Viktor Orban: Esti respectat in toata Europa. Probabil tot ca mine, un pic controversat, dar nu e nicio problema (FOTO)

Presedintele american Donald Trump l-a primit cu bratele deschise pe premierul maghiar Viktor Orban, la Casa Alba, luni, afirmand ca liderul anti-imigrationist din Ungaria este respectat in toata Europa, re.

APRIL FOLEY: Discutiile lui Viktor Orban in SUA, sfarsitul a 10 ani de izolare diplomatica a Ungariei

Discutiile pe care le va purta in SUA premierul ungar Viktor Orban vor marca sfarsitul unui deceniu de izolare diplomatica a Ungariei, apreciaza fosta ambasadoare a SUA la Budapesta April Foley, intr-un articol publicat in cotidianul Washington Times, citat luni de MTI.

Viktor Orban, motiv de ingrijorare pentru republicani si democrati, inainte de vizita sa la Casa Alba

Membri republicani si democrati importanti din Congresul SUA i-au transmis presedintelui Donald Trump, vineri, ca sunt ingrijorati de traiectoria democratica descendenta a Ungariei, inaintea vizitei la Washington a prim-ministrului ungar Viktor Orban, de saptamana viitoare, scrie Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )