Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viktor Orban, motiv de ingrijorare pentru republicani si democrati, inainte de vizita sa la Casa Alba

Adevărul Adevărul,
Viktor Orban, motiv de ingrijorare pentru republicani si democrati, inainte de vizita sa la Casa Alba

Membri republicani si democrati importanti din Congresul SUA i-au transmis presedintelui Donald Trump, vineri, ca sunt ingrijorati de traiectoria democratica descendenta a Ungariei, inaintea vizitei la Washington a prim-ministrului ungar Viktor Orban, de saptamana viitoare, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Justitia din Romania, motiv de ingrijorare pentru Franta: ce spun sursele

Cu mai putin de 48 de ore inainte de summitul informal al Uniunii Europene de la Sibiu, surse de la Palatul Elysee au confirmat ingrijorarea Frantei pentru starea deplorabila a justitiei de la noi. Joi, va avea loc la Sibiu summitul informal al Uniunii Europene. in acel context, va fi prezent si presedintele Frantei, Emmanuel [] .

VIKTOR ORBAN: Ungaria multumeste Romaniei, care merita sa fie in Schengen

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca tara sa multumeste Romaniei pentru ca este capabila sa apere granitele UE, motiv pentru care merita sa faca parte din Spatiul Schengen.

Viktor Orban: Romania merita sa intre in spatiul Schengen. Premierul se plange insa de relatiile maghiaro-romane

Ungaria deruleaza proiecte comune cu tari vecine precum Serbia, Slovacia, Croatia, cu care are o relatie excelenta, insa acest lucru nu este valabil pentru Romania, a sustinut premierul Viktor Orban la Cluj-Napoca. El a sugerat ca vina pentru aceasta situatie o poarta partenerul roman, avand in vedere ca Ungaria are o atitudine responsabila in acest sens. Pe de alta parte, Orban a sustinut ca Romania trebuie sa intre in spatiul Schengen.

Viktor Orban, campanie electorala in Transilvania, alaturi de Kelemen Hunor: Premierul maghiar a participat si la Academia de Hochei a Tinutului Secuiesc (FOTO)

Vizita lui Viktor Orban de 2 zile in Transilvania s-a transformat intr-un turneu electoral pentru sprijinirea lui Kelemen Hunor si a UDMR in alegerile europarlamentare. Un moment deosebit a avut loc cu.

Viktor Orban, campanie electorala in Transilvania, alaturi de Kelemen Hunor: Premierul maghiar a participat si la inaugurarea Academiei de Hochei a Tinutului Secuiesc (FOTO)

Vizita lui Viktor Orban de 2 zile in Transilvania s-a transformat intr-un turneu electoral pentru sprijinirea lui Kelemen Hunor si a UDMR in alegerile europarlamentare. Un moment deosebit a avut loc cu.

VIKTOR ORBAN: Lucrurile arata foarte bine din punct de vedere economic in Ungaria

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat astazi, la Sanpaul, la inaugurarea unei investitii de peste 15 milioane de euro, ca daca popoarele din Europa Centrala nu inteleg ca este nevoie de cooperare si din punct de vedere al investitiilor, niciodata nu vor fi intr-o pozitie de top in Uniunea Europeana.

VIKTOR ORBAN: ii indemn pe cetatenii romani sa se prezinte la alegerile europarlamentare

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat astazi, la Sanpaul, la inaugurarea celei mai moderne fabrici de nutreturi combinate din Europa, realizata in urma unei investitii romano-ungare de peste 15 milioane de euro, ca ii indeamna pe cetatenii romani sa se prezinte la alegerile europarlamentare.

VIKTOR ORBAN: Dorim sa putem coopera cu romanii, cu sarbii, cu slovacii

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat astazi, la Sanpaul, la inaugurarea celei mai moderne fabrici de nutreturi combinate din Europa, ca Ungaria este o tara puternica, va fi puternica, ca in 5-10 ani doreste sa investeasca in aceasta zona si sa coopereze impreuna cu romanii, cu sarbii, cu slovacii si cu alte state.

VIKTOR ORBAN: Relatiile Ungariei cu Romania nu sunt foarte bune

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca relatiile tarii sale cu Slovacia si cu Serbia sunt excelente, lucru pe care nu poate sa-l spuna inca si despre relatiile cu Romania.

Viktor Orban, la inaugurarea unei fabrici de nutreturi in judetul Mures: Nu suntem atat de avansati in legatura cu cooperarea cu Romania / Cei care coopereaza cu Guvernul Ungariei vor fi de succes

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat vineri, la Sanpaul, la inaugurarea celei mai moderne fabrici de nutreturi combinate din Europa, in urma unei investitii romano-ungare de peste 15 milioane de euro, ca exista unele probleme in privinta cooperarii cu Romania. Acesta a subliniat ca Ungaria este o tara puternica, va fi puternica, iar in 5-10 ani vrea sa investeasca in zona. De asemenea, Orban i-a indemnat pe cetatenii romani sa se prezinte la alegerile europarlamentare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )