Libnet.ro
UNICEF

07:00

Viktor Orban, despre imigrantii care vor trece de gardul ridicat la frontiera cu Serbia: Nu va fi necesara folosirea armelor

B1 B1,
Viktor Orban, despre imigrantii care vor trece de gardul ridicat la frontiera cu Serbia: Nu va fi necesara folosirea armelor

Premierul ungar Viktor Orban a declarat ca Ungaria nu va deschide focul asupra imigrantilor care incearca sa treaca de gardul ridicat la frontiera de sud a tarii, cu Serbia, scrie Reuters. Va exista un gard de. continuă pe B1

Viktor Orban, despre criza refugiatilor: Ungaria are cateva sute de mii de romi si nu cere distribuirea acestora in intreaga Europa

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, luni, ca ii respecta pe musulmanii din tara sa, dar nu vrea ca populatia de aceasta religie sa creasca, scrie Budapest Business Journal, citat.

Viktor Orban: Ungaria nu va deschide focul asupra imigrantilor care trec peste gardul de la granita cu Serbia

Ungaria nu intentioneaza sa deschida focul asupra imigrantilor care incearca sa treaca peste gardul construit recent la granita sa sudica, menita sa impiedice imigratia ilegala, si este deschisa sa discute despre cotele europene pentru primirea de refugiati insa asta dupa ce frontiera va fi sigilata, a declarat premierul Viktor Orban, citat de Reuters.

Viktor Orban: Ungaria nu va trage asupra imigrantilor care trec de gardul de la frontiera cu Serbia

Ungaria nu va deschide focul asupra imigrantilor care incearca sa treaca de gardul ridicat la frontiera de sud a tarii, cu Serbia, a asigurat premierul ungar Viktor Orban.

Angela Merkel si Viktor Orban, discutie telefonica despre criza imigrantilor: Cei doi lideri au convenit sa respecte obligatiile europene asumate

Cancelarul german Angela Merkel si premierul ungur Viktor Orban au purtat o discutie telefonica pe tema crizei imigrantilor, a anuntat sambata seara, adjunctul purtatorului de cuvant al Guvernului german, Georg.

Viktor Orban: Daca nu aparam frontierele, vom deveni o minoritate pe continentul nostru

Premierul ungar, Viktor Orban, a declarat vineri intr-un interviu ca, daca nu sunt aparate frontierele, zeci de milioane de imigranti) vor veni in Europa si, mai devreme sau mai tarziu, vom deveni o minoritate pe continentul nostru, relateaza MTI.

Viktor Orban: Fluxul de imigranti este fara sfarsit. Putem sa ajungem sa fim o minoritate in propriul nostru continent

Premierul ungar, Viktor Orban, a avertizat ca stabilitatea Europei este in pericol, deoarece fluxul de imigranti este fara sfarsit, iar daca Uniunea Europeana nu isi protejeaza frontierele, vor veni zeci de.

Viktor Orban: Ne plac la nebunie chioscurile de kebab de pe marile bulevarde din Budapesta

Confruntat cu un val de critici dupa ce a spus recent ca Europa trebuie sa ramana un spatiu crestin, premierul ungar Viktor Orban a insistat luni, adresandu-se diplomatilor din tara sa cu prilejul unei reuniuni, ca ii respecta pe musulmanii din Ungaria, dar nu vrea ca populatia de aceasta religie sa creasca, scrie Budapest Business Journal, preluat de Agerpres.

Premierul Viktor Orban anunta ca Ungaria ar putea desfasura armata la granite pentru a stavili afluxul de imigranti

Premierul ungar, Viktor Orban, a declarat sambata ca, dupa 15 septembrie, Ungaria va desfasura forte de politie de-a lungul granitei sale sudice, pentru a stavili afluxul de imigranti, si ar putea trimite.

Militarii din Ungaria au ordin sa traga in imigranti? Raspunsul premierului Viktor Orban

Ungaria nu intentioneaza sa traga asupra imigrantilor care incearca sa treaca de gardul ridicat la frontiera de sud a tarii, cu Serbia, si doreste sa discute despre cotele europene pentru primirea refugia.

Politolog german: Schengen este mort. Nu toate statele UE vor accepta niste politici privind imigrantii care nu cadreaza cu ideea lor. Primirea refugiatilor in bloc nu se va mai repeta nici in Germania

Politologul german de origine romana Anneli Ute Gabanyi a declarat, luni, ca Angela Markel a reactionat tarziu in criza imigrantilor. Aceasta este de parere ca proiectul prin care fiecarei tari din UE ii.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )