Libnet.ro
UNICEF

12:15

Viktor Orban, despre criza refugiatilor: Ungaria are cateva sute de mii de romi si nu cere distribuirea acestora in intreaga Europa

B1 B1,
Viktor Orban, despre criza refugiatilor: Ungaria are cateva sute de mii de romi si nu cere distribuirea acestora in intreaga Europa

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, luni, ca ii respecta pe musulmanii din tara sa, dar nu vrea ca populatia de aceasta religie sa creasca, scrie Budapest Business Journal, citat. continuă pe B1

Viktor Orban, despre imigrantii care vor trece de gardul ridicat la frontiera cu Serbia: Nu va fi necesara folosirea armelor

Premierul ungar Viktor Orban a declarat ca Ungaria nu va deschide focul asupra imigrantilor care incearca sa treaca de gardul ridicat la frontiera de sud a tarii, cu Serbia, scrie Reuters. Va exista un gard de.

Premierul Victor Ponta a discutat cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor

Premierul Victor Ponta a avut o discutat vineri, la Belgrad cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor, potrivit unui comunicat transmis sambata de Guvernul Romaniei. in cadrul unei vizite.

Predoiu, despre criza refugiatilor: Ponta si Dragnea au pus Romania intr-o situatie IMPOSIBILA

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, sustine intr-o postare pe contul sau de Facebook ca, de o saptamana, Guvernul se balbaie pe tema refugiatilor, Victor Ponta si Liviu Dragnea punand Romania intr-o situatie imposibila in Europa, prin declaratii contradictorii care starnesc stupoare la Bruxelles.

Victor Ponta a discutat cu premierul Bulgariei despre criza refugiatilor

Cei doi premieri au vorbit si despre importanta unei decizii pozitive privind obtinerea de catre Romania si Bulgaria a primei faze a aderarii la spatiul Schengen, pentru granitele aeriene.

Criza refugiatilor: ce planuri are guvernul roman

Premierul Victor Ponta s-a intalnit vineri, la Belgrad, cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, cei doi discutand despre criza refugiatilor si stabilind ca cele doua guverne sa se informeze reciproc si sa continue eforturile comune pentru combaterea.

Vasile Blaga, despre criza refugiatilor: Nu sunt de acord cu Traian Basescu. E nevoie de solidaritate, dar sa ne cerem si noi drepturile. Meritam sa fim stat Schengen si nu suntem (VIDEO)

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat vineri ca nu este de aceeasi parere cu fostul presedinte Traian Basescu, care sustine ca Romania ar face o mare greseala daca ar accepta refugiatii pe teritoriul.

Viktor Orban: Ungaria nu va deschide focul asupra imigrantilor care trec peste gardul de la granita cu Serbia

Ungaria nu intentioneaza sa deschida focul asupra imigrantilor care incearca sa treaca peste gardul construit recent la granita sa sudica, menita sa impiedice imigratia ilegala, si este deschisa sa discute despre cotele europene pentru primirea de refugiati insa asta dupa ce frontiera va fi sigilata, a declarat premierul Viktor Orban, citat de Reuters.

Angela Merkel si Viktor Orban, discutie telefonica despre criza imigrantilor: Cei doi lideri au convenit sa respecte obligatiile europene asumate

Cancelarul german Angela Merkel si premierul ungur Viktor Orban au purtat o discutie telefonica pe tema crizei imigrantilor, a anuntat sambata seara, adjunctul purtatorului de cuvant al Guvernului german, Georg.

Viktor Orban: Ungaria nu va trage asupra imigrantilor care trec de gardul de la frontiera cu Serbia

Ungaria nu va deschide focul asupra imigrantilor care incearca sa treaca de gardul ridicat la frontiera de sud a tarii, cu Serbia, a asigurat premierul ungar Viktor Orban.

Premierul Viktor Orban anunta ca Ungaria ar putea desfasura armata la granite pentru a stavili afluxul de imigranti

Premierul ungar, Viktor Orban, a declarat sambata ca, dupa 15 septembrie, Ungaria va desfasura forte de politie de-a lungul granitei sale sudice, pentru a stavili afluxul de imigranti, si ar putea trimite.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )