Libnet.ro
UNICEF

05:15

Viktor Orban este optimist de comportamentul si desemnarea Comisiei Europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viktor Orban este optimist de comportamentul si desemnarea Comisiei Europene

Premierul ungar Viktor Orban a declarat joi ca este optimist ca noua Comisie Europeana isi va imbunatati relatiile cu membrii estici ai UE, tensionate de mult timp de dezacordurile legate de migratie si de multiculturalism, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul ungar Viktor Orban este optimist ca noua Comisie Europeana isi va imbunatati relatiile cu membrii estici ai UE

Premierul ungar Viktor Orban a declarat joi ca este optimist ca noua Comisie Europeana isi va imbunatati relatiile cu membrii estici ai UE, tensionate de mult timp de dezacordurile legate de migratie si de multiculturalism, transmite Reuters.

Ungaria: raid al politiei la biroul unui opozant al premierului Viktor Orban, cu o luna inainte de alegerile locale

Politia ungara a efectuat un raid neasteptat la biroul unui opozant al premierului Viktor Orban. Actiunea are loc cu o luna inainte de alegerile locale.

Grupul de la Visegrad si-a consolidat pozitia in Europa, constata Viktor Orban la summitul V4 de la Praga

Modul in care au fost distribuite posturile de varf din Comisia Europeana reflecta pozitia consolidata a Grupului de la Visegrad V4), a afirmat joi la Praga premierul ungar Viktor Orban, dupa un summit intre V4 si statele din Balcanii de vest.

Sistemul de transfuzii national va fi reorganizat si modernizat cu ajutorul expertilor Comisiei Europene

Sistemul transfuzional din Romania va fi reorganizat si modernizat si cu ajutorul expertilor Comisiei Europene, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, considerand ca pentru reusita acestui demers este necesara o analiza amanuntita a sistemului, care sa.

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania ecologizeaza plaja din Eforie

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania organizeaza joi, 12 septembrie 2019, intre orele 12.

SIEGFRIED MURESAN: Viorica Dancila a ratat obtinerea vicepresedintiei Comisiei Europene pentru Romania

Deputatul european, Siegfried Muresan, considera ca Viorica Dancila a ratat obtinerea pozitiei de vicepresedinte al Comisiei Europene pentru Romania, deoarece nu a stiut sa foloseasca niciunul dintre argumentele favorabile tarii noastre, se arata inr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Anuntul Comisiei Europene privind decizia Guvernului de a retrage candidatura lui Pascu pentru postul de comisar european interimar

Decizia Guvernului de a renunta la candidatura pentru postul de comisar interimar pentru restul de mandat al actualei Comisii Europene este in conformitate cu cererea din iunie a presedintelui Jean-Claude Juncker, a declarat, miercuri, un purtator de cuvant al CE. Precizarile sunt facute dupa ce premierul Viorica Dancila a decis sa ii retraga candidatura lui Ioan Mircea Pascu pentru postul de comisar european interimar, pe locul lasat liber de Corina Cretu, pentru perioada de 6 saptamani din mandatul actualei Comisii Europene. O decizie similara a fost luata si de Estonia.

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, campanie de ecologizare a plajei dintre Eforie Nord si Eforie Sud

EUBeachCleanUp este o campanie desfasurata de Comisia Europeana si Organizatia Natiunilor Unite, in intreaga lume, cu scopul de a trage un semnal de alarma cu privire la nivelul poluarii oceanelor si marilor noastre cu articole din plastic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )