Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viktor Orban: Ungaria asteapta varful epidemiei pe data de 3 mai

Hotnews Hotnews,
 Viktor Orban: Ungaria asteapta varful epidemiei pe data de 3 mai

Expertii se asteapta ca varful epidemiei de COVID-19 sa se produca in Ungaria in ziua de 3 mai, a declarat prim-ministrul Viktor Orban, intr-un mesaj video postat duminica pe pagina sa oficiala de Facebook, potrivit Reuters, preluata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Coreea de Sud raporteaza doar 8 cazuri noi Israel si Serbia incep relaxarea restrictiilor

Numarul oficial de cazuri de coronavirus din lume a ajuns la 2,3 milioane, in conditiile in care au fost raportate 160. 000 de decese, potrivit centralizarii Arcgis. Numarul deceselor cauzate de epidemie in SUA, in ultimele 24 de ore a crescut la 1. 664 in total), bilantul din Statele Unite a ajuns la 732. 000 de infectii. --------------20:30 Vicepresedintele Comisiei Europene: Aceasta criza a dezvaluit dependenta noastra morbida de China si de India in materie de produse farmaceutice 19:50 Coronavirus in Suedia: Imigrantii, peste 40% din cazurile de coronavirus din Stockholm, epicentrul epidemiei 19:27 Coronavirus in Italia: Bilantul mortilor a ajuns la 23. 660 443 de decese in ultimele 24 de ore16. 48 Viktor Orban: Ungaria asteapta varful epidemiei pe data de 3 mai 16. 17 180 de migranti, in carantina pe un feribot in fata portului Palermo16. 11 UE ar putea avea nevoie de inca 500 mld. euro.

VIDEO Trump anunta redeschiderea unor state in aprilie si acuza China ca a mintit: Varful epidemiei a fost depasit, la nivel national

Presedintele american Donald Trump a declarat ca varful epidemiei de coronavirus a fost depasit in SUA si a anticipat redeschiderea unor state in cursul acestei luni, desi, initial, fusese avansata data de 1 mai, scrie BBC News. Liderul de la Casa Alba a mai acuzat China ca minte in legatura cu bilantul victimelor. Trump a mai spus ca SUA exploreaza ipoteza potrivit careia noul coronavirus ar fi plecat de fapt de la un laborator de virusologie din Wuhan.

Presedintele Trump afirma ca SUA a depasit probabil varful epidemiei

Presedintele Donald Trump a declarat miercuri ca Statele Unite au depasit varful imbolnavirilor cu noul coronavirus, adaugand ca aceste progrese incurajatoare i-ar permite sa prezinte joi liniile directoare vizand redeschiderea economiei, informeaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )