Libnet.ro
UNICEF

17:30

Viky Red si Aylin lanseaza clipul Better |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
Viky Red si Aylin lanseaza clipul Better |VIDEO

Viky Red si Aylin lanseaza videoclipul piesei Better, ce va fi inclusa pe albumul de debut al artistului. Muzica ii apartine lui Viky, iar versurile poarta semnatura lui Chris Jacob. Am scris aceasta piesa in urma cu mai mult timp. Am compus-o pentru mine, initial. Apropierea de Aylin a venit firesc. S-a intamplat sa-mi placa [. continuă pe Devorator Monden

Viky Red si Aylin lanseaza clipul Better

Aylin Cadir si Viky Red au lansat impreuna piesa ,,Better, care beneficiaza acum si de un videoclip simplu, filmat in studio Continue reading .

Angelika Vee vs. Kylian Mash lanseaza clipul Cash Out |VIDEO

Angelika Vee impreuna cu Dj-ul francez Kylian Mash au lansat videoclipul piesei Ca$h Out. Clipul a fost filmat luna trecuta in Hollywood Playhouse Nightclub) si in Las Vegas de echipa de productie Double Entente Films. Piesa este intr-o continua ascensiune in topurile din Franta Fun Radio) si Canada CKOI) bucurandu-se de un real succes intrand [.

Eric Saade lanseaza clipul Marching (In The Name Of Love) |VIDEO

Eric Saade revine in atentia noastra cu un nou videoclip la single-ul Marching In The Name Of Love), ce promoveaza cel de-al 4-lea album de studio al cantaretului suedez, care nu are inca un nume si este programat pentru lansare la inceputul lui 2013. Eric Saade nu are nevoie de nici o introducere. Artistul a [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )